Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ: Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

Δείτε τί αναφέρει σε κείμενό του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δήμου Αγιάς

Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από νέες ιδέες, νέα πρόσωπα, νέες πολιτικές, Αυτά πρεσβεύουμε εμείς. Το θέλουμε. Μπορούμε να το πετύχουμε και θα τα καταφέρουμε όχι με λόγια, αλλά με πράξεις, που θα σηματοδοτούν την μετάβαση σε νέες πιο δημιουργικές ημέρες για τον δήμο μας. Δεν μας αξίζει αυτό που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Γι αυτό ερχόμαστε να εκφράσουμε το νέο, που είναι πρωτοπόρο, που είναι διεκδικητικό. Είμαστε εδώ να δώσουμε χώρο και λόγο στη Νέα γενιά να εκφραστεί, να πάρει την ζωή στα χέρια της και μαζί να φτιάξουμε το μέλλον του Δήμου μας.

Θέλουμε να ενώσουμε την ορμή, με την εμπειρία, τον ενθουσιασμό με την γνώση, ώστε με την ψήφο σας να εφαρμόσουμε τις κατάλληλες πολιτικές που θα νοικοκυρέψουν τον Δήμο μας.

Σε αυτό τον αγώνα σας θέλουμε όλους μαζί. Είμαστε η δύναμη της αλλαγής, οι εκφραστές του ήθους, της εργατικότητα, της ειλικρίνειας και της αποτελεσματικότητας. Γιατί έχουμε την τεχνογνωσία για να το πετύχουμε, ξέρουμε να βάζουμε στόχους και να τους υλοποιούμε. Ο Δήμος μας αξίζει πολλά.

Οι δημότες του αξίζουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ