ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΤΣΙΚΡΙΤΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ

Η ανταπόκριση και η προσέλευση των κατοίκων στα Πλατανούλια στην ομιλία του Στέλιου Τσικριτσή, υποψήφιου Δημάρχου της Λαϊκής Συσπειρώσεις Τυρνάβου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και είναι ενδεικτική της δυναμικής που έχει αναπτύξει η Λαϊκή Συσπείρωση μέσα στη τοπική κοινωνία.

Εξάλλου είναι γνωστή η σχέση του υποψηφίου δημάρχου με το χωριό, και η καθημερινή του επαφή με την περιοχή των Πλατανουλίων, λόγω της αγροτικής του ενασχόλησης εκεί, με αποτέλεσμα να γνωρίζει καλά την πλήρη εγκατάλειψη του χωριού, τους κατεστραμμένους αγροτικούς δρόμους, τα σοβαρά προβλήματα με την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων και την ανυπαρξία κάθε πολιτιστικής και αθλητικής δράσης στο χωριό εξαιτίας της αδιαφορίας της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Στην ομιλία του έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε αυτά, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στις καλλιέργειες τους και παρουσίασε τις προτάσεις που θα διεκδικήσει ώστε να υλοποιηθούν, μόλις η Λαϊκή Συσπείρωση μόλις γίνει η νέα Δημοτική Αρχή.

Ενδεικτικά ανέφερε ο κύριος Τσικριτσής :

«Ως νέα Δημοτική Αρχή, θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη Γιορτή Αχλαδιού, ώστε να επεκταθεί και άλλο, να τραβήξει τα βλέμματα πανελλαδικά. Έτσι και οι συνεταιρισμοί να μπορέσουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους αύριο μεθαύριο, αλλά και να μπορούν να καθορίζουν αυτοί τις τιμές τους και αυτό μαζί θα το πετύχουμε.

Συνδημότες και Συνδημότισσες
Οι άλλοι δύο συνδυασμοί ίδιοι είναι με την κεντρική εξουσία. Την ίδια λογική έχουν. Αυτή της διαχείρισης, χωρίς να θέλουν να συγκρουστούν, χωρίς να θέλουν να διεκδικήσουν αυτά που πρέπει για τα χωριά και τις πόλεις του Δήμου μας. Πολιτική επιλογή τους είναι να «μην σπάσουν αυγά», να μην παλέψουν, να μην διεκδικήσουν.
Η Δημοτική Αρχή κοκορεύεται για τα de minimis ! Εμείς όμως ήμασταν οι πρώτοι που διεκδικήσαμε ενίσχυση σε όλες τις καλλιέργειες του δήμου μας! Εμείς ζητήσαμε πρώτοι να μπουν όλες οι ποικιλίες!
Και ενώ πολλά αγροτικά προϊόντα πετάχτηκαν απ έξω από την διαδικασία των αποζημιώσεων, έκπληκτοι είδαμε να βγάζουν ευχαριστήριο οι κύριοι της Δημοτικής Αρχής στο Υπουργείο. Για να χαϊδέψουν τους πολιτικούς τους προϊσταμένους και να εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα. Όλοι όμως ξέρετε πως ό,τι κερδίσαμε, το κερδίσαμε με αγώνες στο δρόμο και όχι με λιβανίσματα Υπουργών »

Στην συνέχεια ανέφερε: «Δώστε μας την δύναμη να είμαστε η νέα Δημοτική Αρχή και μαζί να είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, στο πλευρό του λαού της περιοχής μας για να διεκδικήσουμε μαζί με εσάς,
ειδικότερα για τα Πλατανούλια:

• Αγωγούς για όμβρια ύδατα και κατασκευή υδατόπυργου

• Δημιουργία πολιτιστικού χώρου.

• Ανάδειξη και αξιοποίηση του παραπήνειου άλσους «Ρουμάνι».

• Κατασκευή σχολικού κτιρίου και των κτιρίων που έπαθαν ζημιά από το σεισμό.

• Συντήρηση- καθαρισμός νεκροταφείου.

Ήρθε η ώρα να παλέψουμε.

Ήρθε η ώρα «να πάμε αλλιώς»!

Ψηφίζουμε «Λαϊκή Συσπείρωση Τυρνάβου» και εκλέγουμε αγωνιστική δημοτική αρχή που θα παλεύει για εσάς, που δεν θα είναι κρυμμένη πίσω από τις πόρτες των γραφείων, που θα παλεύει στο δρόμο μαζί σας.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ