ΣΕ ΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΜΑΔΙ ΜΙΛΗΣΕ Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

_autotone

Σε Καλλιπεύκη και Πυργετό σήμερα ο δήμαρχος και σύμβουλοι του συνδυασμού «Νέα Δύναμη»

Την Κρανιά επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και υποψήφιους συμβούλους. Την ομιλία του παρακολούθησαν αρκετοί κάτοικοι της Κρανιάς.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε για τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην δημοτική κοινότητα Κρανιάς και αυτά που ήδη έχουν δρομολογηθεί και προγραμματιστεί για την επόμενη πενταετία.

Έργα, εσωτερικής και αγροτικής οδοποιϊας, ύδρευσης, αναπλάσεις, δημιουργία ξενώνα και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας την κατασκευή του δρόμου παράκαμψη Πυργετού – Κρανιά – Καλλιπεύκη. Έργα σημαντικά, καθώς η πραγματοποίησή τους θα συμβάλλει και θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο την καθημερινή και επαγγελματική ζωή των κατοίκων.

“Τα έργα που ανέφερα, μόνο η δική μας δημοτική Αρχή μπορεί να τα φέρει εις πέρας και να τα ολοκληρώσει. Μόνο ο Συνδυασμός ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ, μπορεί να εκπονήσει τέτοιου είδους έργα. Ο Συνδυασμός ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ, αποτελείται από 134 υποψηφίους, έτοιμους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να υλοποιήσουν το όραμα της δημοτικής Αρχής, για ένα καινοτόμο και σύγχρονο Δήμο Τεμπών”, ανέφερε ο κ. Μανώλης.

Είμαστε κοντά σας, με το βλέμμα στο μέλλον!

Εμπιστευτείτε μας γιατί το αξίζουμε!

ΣΤΟ ΧΕΙΜΑΔΙ

Ο Δήμαρχος μαζί με τους υποψήφιους του Συνδυασμού ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ, επισκέφθηκε και το Χειμάδι. Πολλοί κάτοικοι του Χειμαδίου παρευρέθηκαν εκεί, ώστε να ακούσουν από κοντά την ομιλία του Δημάρχου Τεμπών κ. Μανώλη.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης, παρουσίασε τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στο Χειμάδι, αλλά και αυτά που πρόκειται να πραγματοποιηθούν την επόμενη πενταετία.

Ακόμη ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης ανέφερε: “έχουμε αποδείξει ότι σε δύσκολες εποχές και αντίξοες συνθήκες, είμασταν και είμαστε δίπλα σας με περισσή φροντίδα. Σας κοιτάμε στα μάτια και λέμε την αλήθεια. Δεν καλλιεργούμε ψεύτικες υποσχέσεις. Όλοι οι υποψήφιοί μας, και οι 134, έχουν ανιδιοτελείς σκοπούς και αγάπη για τον τόπο μας.

Επιθυμούν να συνεχίσουν να προσφέρουν, έχοντας ως στόχο το συλλογικό συμφέρον. Εμπιστευτείτε μας, διότι μόνο η συγκεκριμένη δημοτική Αρχή, μπορεί να τα καταφέρει. Με ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ-ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, προχωρούμε στα επόμενα βήματα, κοντά στο Δημότη, με το βλέμμα στο μέλλον!

ΣΕ ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ ΚΑΙ ΠΥΡΓΕΤΟ 

Συνεχίζει τις προεκλογικές ομιλίες του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης μαζί με τους υποψήφιους του Συνδυασμού ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ.
Σήμερα Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 12:00μ.μ. θα μιλήσει στην Καλλιπεύκη.
Στη συνέχεια, την ίδια μέρα και ώρα 20:00μ.μ. θα μιλήσει στην πλατεία “Βάιος Μαλλιάρας” στον Πυργετό.
Να είστε όλοι εκεί να παρακολουθήσετε τα πεπραγμένα, καθώς και το πρόγραμμα της επόμενης πενταετίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ