ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΖΙΑΚΑΣ: ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΕΡ ΑΜΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

Ανοικτή επιστολή του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου της «Πόλης που Θέλουμε»

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στο Βρυότοπο του Δήμου Τυρνάβου Λάρισας. Σπούδασα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο ΤΕΙ Λάρισας

Εργάζομαι στον ΟΤΕ Λάρισας σε τομέα  αυτοματισμών και τηλεμετάδοσης.

Συνδικαλίζομαι στον χώρο του ΟΤΕ από το 2000  και   έχω διατελέσει  πρόεδρος στο Σύλλογο Μηχανικών Τριτοβάθμιας ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ για τρεις θητείες και παραμένω εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία Εργαζομένων του ΟΤΕ

Επίσης ασχολήθηκα και έχω υπάρξει δύο θητείες τοπικός σύμβουλος στον Βρυότοπο .

Είμαι παντρεμένος με την Ευθυμία Κωτούλα Κτηνοτρόφο  με πούσια δράση στα κοινά του χωριού μας και έχουμε αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Την Ευαγγελία οικονομολόγο την Μαρία διατροφολόγο διαιτολόγο και τον Γιώργο φοιτητή  πολιτικό μηχανικό

Σκοπός της υποψηφιότητας είναι η ανάδειξη των προβλημάτων του τόπου μας όπως και η επίλυση τους, η καθαριότητα  και  η  καθημερινότητα που έχουνε φέρει τον πολίτη στα όρια της αγανάκτησης.

Με τη νέα δημοτική  αρχή θα πρέπει να ιεραρχήσουμε τα προβλήματα να δημιουργήσουμε τομέα που θα απευθύνεται ο πολίτης για το πρόβλημα του και να προχωράει στη επίλυση του.

Πρέπει να αμοληθούμε με την οδοποιία την συντήρηση των ασφαλτόδρομων των χωματόδρομων στο τεράστιο έργο του αναδασμού  που δυστυχώς οι λακκούβες είναι τόσο μεγάλες ώστε να μην περνούνε οι αγρότες και κτηνοτρόφοι με αποτέλεσμα να κλείνουνε οι δρόμοι από ανεξέλικτη βλάστηση

Στον τομέα των υδάτων με τρία ποτάμια Πηνειό, Ξηριά και Μουσταφά θα πρέπει να γίνουνε μελέτες αποταμίευσης και συγκράτησης νερού  μια και η περιοχή μας σύμφωνα με μελέτες επιστημόνων οδηγείται σε ερημοποίηση.

Θα πρέπει να γίνει στο χώρο  της γιορτής κρασιού να γίνει μελέτη για μια πισίνα μια και οι θερμές μέρες του καλοκαιρού   είναι πολλές και με μεγάλες θερμοκρασίες να επισκευαστή επιτέλους η  εκκλησία της Παναγίας στολίδι στον τόπο μας που μετά τον σεισμό έχει πάψει να λειτουργεί.

Πρέπει να δούμε  τα πολιτιστικά  τα αθλητικά και τα κοινωνικά ζητήματα  για τα οποία χειμάζεται να δαπανήσω πολύ από το χρόνο σας προκειμένω να αναφέρω.

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν ζητώ την στήριξη σας και την ψήφο σας και να είστε σίγουροι ότι θα την τιμήσω όπως άλλωστε σας αξίζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ