ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΜΕΡ ΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΙΚΡΙΤΣΗΣ

Τη 2η Κυριακή θα κριθεί το ποιος θα πάρει τα ηνία του δήμου Τυρνάβου για τη νέα πενταετία, αφού το εκλογικό θρίλερ που εκτυλίχθηκε από νωρίς το απόγευμα έφτασε στο τέλος του χωρίς ο Σάμερ Αμάρι να συγκεντρώσει το κρίσιμο ποσοστό του 43% +1 ψήφο που θα του έδινε τη νίκη από τον πρώτο γύρο.

Σύμφωνα με το τελικό ανεπίσημο αποτέλεσμα που συγκέντρωσε από τα εκλογικά τμήματα το paidis.com και το οποίο δεν αμφισβητείται ο Σ. Αμάρι συγκέντρωσε ποσοστό 42,63%, ο Στ. Τσικριτσής 32,25% και ο Γ. Κόκουρας 25,13%.

Ως εκ τούτου στο δεύτερο γύρο θα αναμετρηθούν οι κ.κ. Αμάρι και Τσικριτσής.

Με δεδομένο ότι το θρίλερ έφτασε στο τέλος του ο κ. Αμάρι σε δήλωσή του αφού ευχαρίστησε τους δημότες που έσπευσαν στην κάλπη και στήριξαν τον ίδιο και την «Πόλη που θέλουμε» με την ψήφο τους τόνισε ότι ο λαός του δήμου έστειλε μήνυμα αλλαγής, στο δήμο και σημείωσε ότι ο αγώνας συνεχίζεται για τη νίκη την άλλη Κυριακή.

Από την πλευρά του ο Στ. Τσικριτσής αφού ευχαρίστησε το λαό του δήμου Τυρνάβου για τη στήριξή του στον ίδιο και τη Λαϊκή Συσπείρωση, στέλνοντας την εκλογική μάχη στη 2η Κυριακή, τόνισε ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί όλη αυτή την κρίσιμη εβδομάδα πόρτα – πόρτα, σπίτι – σπίτι για να φτάσει παντού το μήνυμα για αλλαγή πορείας στο δήμο Τυρνάβου και για την εκλογή αγωνιστικής και διεκδικητικής δημοτικής αρχής που θα μορέσει να δώσει σε όλους τους δημότες αυτά που δικαιούνται.

Για να δείτε το αποτέλεσμα αναλυτικά πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ