ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Περιοδείες στις κρίσιμες περιοχές της Αν. Μακεδονίας – Θράκης, Θεσσαλίας και Πελοποννήσου θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος την Παρασκευή θα βρίσκεται στη Λάρισα

Η πρώτη κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τον πρώτο γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών ήταν να επισκεφθεί τη Μυτιλήνη για να στηρίξει τον Αλκιβιάδη Στεφανή.

Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου τα πήγε άλλωστε καλύτερα από ό,τι περίμεναν και στο κυβερνών κόμμα. Αλλά θα πρέπει να νικήσει τον “αντάρτη” Κώστα Μουτζούρη και στο δεύτερο γύρο.

Το Μαξίμου αποδίδει άλλωστε ιδιαίτερη βαρύτητα στη συγκεκριμένη περιφέρεια. Και αυτό λόγω της σύγκρουσης του νυν περιφερειάρχη με την κυβέρνηση για το μεταναστευτικό και των προσωπικών του επιθέσεων κατά του πρωθυπουργού την περασμένη τετραετία.

Η ΝΔ ποντάρει όμως πολιτικά για το δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών και σε τρεις ακόμη περιφέρειες, τις οποίες θα επισκεφθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο πρωθυπουργός: Τη Θεσσαλία, την Πελοπόννησο και την Ανατολική Μακεδονία- Θράκη.

Η κρίσιμη Θεσσαλία

Ο κ. Μητσοτάκης εξετάζει ειδικότερα το ενδεχόμενο να περιοδεύσει στις περιφερειακές ενότητες εκείνες όπου ο υποψήφιος της ΝΔ είχε σημειώσει τις χαμηλότερες επιδόσεις ανά περιφέρεια.

Σε κάθε περίπτωση το Μαξίμου δεν θέλει να γίνει ανατροπή στη Θεσσαλία και να κερδίσει ο υποστηριζόμενος από το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κουρέτας, ώστε να μην έχει ούτε μία περιφέρεια η αντιπολίτευση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ