ΤΟ «ΟΧΙ» ΚΟΥΡΕΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ακύρωση της αυριανής συνάντησης του υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη με τον νεοεκλεγμένο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, αφού ενώ όλοι είχαμε γίνει μάρτυρες της άρνησης του γνωστού καθηγητή να συναντηθεί με τον υπουργό, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής της ΈΡΤ το απόγευμα, το υπουργείο σε βραδινή του ανακοίνωση αποδίδει την ακύρωση της συνάντησης σε οικογενειακό πρόβλημα του κ. Κουρέτα, κάτι που προφανώς έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είπε ο καθηγητής.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα το πρωί ο κ. Αυγενάκης θέλοντας να διασκεδάσει τις άσχημες εντυπώσεις που προκάλεσαν δηλώσεις του την προηγούμενη εβδομάδα για τις αποζημιώσεις στους πλημμυροπαθείς, την ταχύτητα καταβολής των οποίων είχε συνδυάσει με την επανεκλογή Αγοραστού, ανακοίνωσε συνάντηση με τον νέο περιφερειάρχη για αύριο ως συνέχεια της σημερινής συνάντησης Κουρέτα – Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ομως μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ο κ. Κουρέτας φιλοξενούμενος σε εκπομπή της ΕΡΤ και σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γ. Κουβαρά ξεκαθάρισε ότι μετά τα όσα είπε με τον κ. Μητσοτάκη στην παρούσα φάση δεν συντρέχει λόγος συνάντησης με τον κ. Αυγενάκη, όπως άλλωστε ακούγεται και στο βίντεο της συγκεκριμένης εκπομπής:

Δυστυχώς όμως ο κ. Αυγενάκης αντί να μην ασχοληθεί άλλο με το θέμα μέσω ανακοίνωσης του υπουργείου έκανε λόγο για αναβολή της συνάντησης, μετά από αίτημα του κ. Κουρέτα λόγω οικογενειακού του προβλήματος:
«Μετά από παράκληση του νεοκλεγέντος Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, η προγραμματισμένη για αύριο συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη, αναβάλλεται, λόγω οικογενειακού προβλήματος του πρώτου.

Θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση, για τον χρόνο που θα ορισθεί η συνάντηση», αναφέρει η ανακοίνωση.

Και να φανταστεί κανείς ότι το όλο θέμα αφορά την πλημμυρισμένη Θεσσαλία και την επούλωση των πληγών που προκάλεσε η φονική κακοκαιρία σε χιλιάδες ανθρώπους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ