ΤΟ ΑΛΜΑ ΕΓΙΝΕ! Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!

Δείτε τί αναφέρει σε ευχαριστήρια ανακοίνωση η παράταξη του νέου δημάρχου Στέλιου Τσικριτσή

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, που εμπιστεύτηκαν το ψηφοδέλτιο της ελπίδας και μας ανέδειξαν ως τη νέα Δημοτική αρχή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους συναγωνιστές που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της ελπίδας, αλλά και στους αφανείς ήρωες που δούλεψαν ακούραστα σε όλη την προεκλογική περίοδο.

Δώσαμε ένα καθαρό και τίμιο αγώνα χωρίς ταξίματα και ρουσφέτια. Έναν αγώνα σε όλες τις γειτονιές των πόλεων και στα χωριά μας, πόρτα πόρτα σε όλα τα σπίτια του Δήμου μας και σε όλους τους εργασιακούς χώρους, με σκοπό να δώσουμε πρόσωπο με πρόσωπο το πρόγραμμα και το ψηφοδέλτιο μας σε κάθε συμπολίτη μας.

Ως νέα Δημοτική Αρχή βασικό μας κριτήριο είναι να παλέψουμε μαζί με τον λαό του Δήμου Τυρνάβου για τις ανάγκες μας ενάντια σε ότι αντιλαϊκό μέτρο βαραίνει την ζωή μας.

Επιδίωξη μας να είμαστε μια Δημοτική αρχή που θα είναι αποκούμπι για το λαό και τα προβλήματα του, θα αναδεικνύει τα προβλήματα, θα διεκδικεί, θα αγωνίζεται. Θα είμαστε η Δημοτική αρχή που θα έχει το λαό συμμέτοχο και πρωταγωνιστή και όχι στο περιθώριο.

Δίνουμε σε όλους το χέρι. Για εμάς δεν έχει καμία σημασία τι ψηφίσατε ως τώρα. Για εμάς, σημασία έχει αν είστε εργαζόμενοι άνθρωποι, αν είστε βιοπαλαιστές αγρότες, αν είστε επαγγελματίες. Κι αυτό είναι το μόνο που μετρά!

Σας θέλουμε όλους μαζί μας στον αγώνα που ξεκινάμε, ώστε ο Δήμος Τυρνάβου να φανεί αντάξιος των πολιτών του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ