ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Τίτλοι τέλους για το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Τύρναβο το οποίο σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά θα κατεβάσει ρολό στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης που προωθεί η ΕΤΕ στις 23 ή 24 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για ένα σημαντικό πλήγμα στην τοπική αγορά αφού επαγγελματίες, έμποροι και επιχειρηματίες θα αναγκαστούν να προχωρούν σε συναλλαγές μόνο από τα καταστήματα της Λάρισας ενώ εξίσου μεγάλη αναμένεται να είναι και η ταλαιπωρία για συνταξιούχους, υπαλλήλους και δικαιούχους επιδομάτων που θα πρέπει να περιμένουν να εξυπηρετηθούν μόνο μέσω του ΑΤΜ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και το 2022 είχε επιχειρηθεί από τη διοίκηση της Τράπεζας να κλείσει το συγκεκριμένο υποκατάστημα αλλά οι συντονισμένες αντιδράσεις συνδικαλιστών και φορέων της περιοχής απέτρεψαν το λουκέτο, αλλά δυστυχώς φέτος όλα δείχνουν ότι η Τράπεζα θα είναι αμετακίνητη στην απόφασή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το περυσινό λουκέτο είχαν υπάρξει αντιδράσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο, την παράταξη Η πόλη που Θέλουμε , τον επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Στ. Ροντούλη, ενώ ο βουλευτής Β. Κόκκαλης είχε καταθέσει αναφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ