ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Η 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤ. ΤΣΙΚΡΙΤΣΗ – Γ. ΚΟΚΟΥΡΑ

Τον νέο δήμαρχο Τυρνάβου Στ. Τσικριτσή, υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Γιάννης Κόκουρας με σκοπό να τον ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί στο δήμο και για το τί θα παραλάβει την 1η Ιανουαρίου που ξεκινά η θητεία της νέας δημοτικής αρχής.

Ο κ. Κόκουρας αναφερόμενος στα οικονομικά του δήμου τόνισε ότι είναι καλύτερα από κάθε άλλη φορά αφού ο δήμος δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ, ενώ σημείωσε ότι και όλα τα έργα που έχουν προγραμματιστεί είναι σε εξέλιξη.

Επίσης σημείωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του θα είναι στη διάθεση της νέας δημοτικής αρχής τονίζοντας ότι ο κ. Τσικριτσής και τα στελέχη της νέας δημοτικής αρχής θα μπορέσουν να ενημερωθούν λεπτομερώς και από τις υπηρεσίες του δήμου.

Από την πλευρά του ο κ. Τσικριτσής που συνοδεύονταν από στελέχη της παράταξης αφού ευχαρίστησε τον κ. Κόκουρα αλλά και τον αντιδήμαρχο Γ. Σακούτσιο για την ενημέρωση, τόνισε ότι η ενημέρωση του ίδιου και των συνεργατών του θα συνεχιστεί όλο το επόμενο διάστημα με επαφές με εκπροσώπους των οργανισμών και των επιχειρήσεων του δήμου αλλά και με τους υπηρεσιακούς παράγοντες ώστε από την 1η του νέου χρόνου η νέα δημοτική αρχή να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στις αυξημένες ανάγκες των δημοτών.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ