ΔΡΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΡΟΜΑ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στο πλαίσιο δικτύωσης με άλλους φορείς και υπηρεσίες, το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου πραγματοποίησε την Τρίτη 31/10/2023 συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Τυρνάβου, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τη διευκόλυνση της ένταξης στην αγορά εργασίας των ανέργων Ρομά με αυξημένες κοινωνικές ανάγκες, για τους οποίους απαιτείται ενίσχυση του συντονισμού των μέτρων ενεργοποίησης και των υπηρεσιών κοινωνικής υποστήριξης.

Στη δράση συμμετείχαν από τον Εμπορικό Σύλλογο ο Πρόεδρος κ. Πετμεζάς Κωνσταντίνος, η Αντιπρόεδρος κ. Σαΐνη Ελένη και ο Ταμίας κ. Νικολίτσας Δημήτριος. Από το Κέντρο Κοινότητας-Παράρτημα Ρομά, συμμετείχαν η Κοινωνική Λειτουργός, κ. Κατσούλη Στέλλα, η Οικονομολόγος κ. Πλιάχα Ειρήνη και η Νοσηλεύτρια κ. Γούτα Ζωή.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ:2492350315, email: kentrokoinotitasdt@gmail.com και Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, τηλ:2492022609 email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου με παράρτημα Ρομα εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ