ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΦΥΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΞΑΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΝΔΗΛΑΣ NUTS ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Διαθέτει προς πώληση τσόφλια για καύσιμη ύλη

Αμύγδαλα Φυρανιά και Τέξας παραλαμβάνει η επιχείρηση Μανδηλάς Nuts (Β. Μανδηλάς και ΣΙΑ Ο.Ε.) στον Τύρναβο η οποία διαθέτει προς πώληση τα τσόφλια μετά το σπάσιμο του αμυγδάλου.
Αλλωστε στη σύγχρονη εποχή το κέλυφος του αμυγδάλου έχει πολλές εφαρμογές, είναι κατάλληλο για βιοκαύσιμο με θερμική απόδοση 4,5-5,0 KCAL/Kg, με υγρασία κάτω από 6% και τέφρα κάτω από 2%.

Διαθέτοντας εγκαταστάσεις που πληρούν και τους πλέον σχολαστικούς όρους υγιεινής και ποιότητας και υπερσύγχρονα ξηραντήρια ξηρών καρπών χωρητικότητας 2 τόνων, η επιχείρηση Μανδηλάς Nuts (Β. Μανδηλάς και ΣΙΑ Ο.Ε.) στον Τύρναβο αναλαμβάνει τη διαδικασία αφύγρανσης και ξήρανσης για αμύγδαλα και καρύδια, εξασφαλίζοντας ένα άριστο ποιοτικά αποτέλεσμα.

Ο χρόνος αφύγρανσης των καρυδιών είναι 10 – 12 ώρες και των αμυγδάλων 6 – 8 ώρες.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η ‘’Β. Μανδηλάς & Σία Ο.Ε.’’ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο των ξηρών καρπών με εξειδίκευση στο αμύγδαλο, που ιδρύθηκε το 2019 και εδρεύει στον Τύρναβο Λάρισας σε ιδιόκτητες κτηριακές εγκαταστάσεις 600 m² οι οποίες αναπτύσσονται σε έκταση 8.500 m² και διαθέτει χώρους ψυκτικών θαλάμων 400 m³ για τις ιδανικότερες συνθήκες αποθήκευσης των προϊόντων της.

Βασικός σκοπός της εταιρίας είναι η άριστη ποιότητα των προϊόντων προς τον καταναλωτή, για τον λόγο αυτό έχει επενδύσει σε σύγχρονο αποδοτικό παραγωγικό μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Κύριο μέλημα της είναι το Ελληνικό Αμύγδαλο και δη το Θεσσαλικό να βρει τον προορισμό του στην εγχώρια αγορά. Για αυτό προμηθεύεται από Έλληνες παραγωγούς από τις περιοχές Τυρνάβου-Αμπελώνα-Συκουρίου-Ελασσόνας-Γόννων.

Στην μονάδα υπάρχει πλέον η πιο εξελιγμένη και άρτια γραμμή επεξεργασίας αμυγδάλου στην Ελλάδα.
Η γραμμή SA6 είναι ένα πλήρως αυτοματοποιημένο μηχάνημα επεξεργασίας αμυγδάλων, αμερικάνικης πατέντας. Αποτελείται από ένα πρωτοποριακό σύστημα συστοιχίας σπαστήρων με έξυπνη ανατροφοδότηση και ρύθμιση λειτουργίας, κόσκινα καθαρισμού, συστήματα διαλογής και ογκομέτρησης, ταινίες μεταφοράς και ανοξείδωτους τροχήλατους κάδους αποθήκευσης.

Ο πίνακας ελέγχου, η «καρδιά» του μηχανήματος, εξασφαλίζει την ομαλή και διαρκή λειτουργία προσφέροντας παράλληλα την μέγιστη ασφάλεια χάρη στους αισθητήρες, διακόπτες και συστήματα ενημέρωσης προς τον χρήστη που διαθέτει.

Με παραγωγή έως 1000 κιλά την ώρα, θεωρείται ως η καλύτερη και ποιοτικότερη λύση για τις ανάγκες επεξεργασίας του αμυγδάλου του πρωτογενούς τομέα.
Ο σύγχρονος, λειτουργικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με την γνώση και την εμπειρία των 60 και πλέον χρόνων της εταιρίας κατασκευής του έχουν αποδοθεί με τον πιο δημιουργικό τρόπο στο μοντέλο SA 6.

Θέτοντας καθημερινά νέους στόχους, από το τμήμα παραγωγής έως το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, η ομάδα μας υπόσχεται να παράγει, να επεξεργάζεται και να διοχετεύει άριστης ποιότητας ξηρούς καρπούς πάσης φύσεως σε όλη την εγχώρια αγορά.

Β. ΜΑΝΔΗΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., Επεξεργασία & Εμπόριο Ξηρών Καρπών, τηλ.: 24920 22006, 24920 22514, info@mandilasnuts.gr, mandilasnuts.gr, 1ο χλμ. Τυρνάβου-Λάρισας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ