ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ Θ. ΣΑΜΑΝΤΖΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Στο ευρωκοινοβούλιο ο διευθυντής και μαέστρος της Φιλαρμονικής κ. Θέμης Σαμαντζής Θέμης μαζί με εκπροσώπους συλλογών της πόλης, προσκεκλημένοι του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος καταγράφει τακτικές εμφανίσεις στην πόλη του Τυρνάβου στο πλαίσιο συνεργασίας του με τον μαέστρο.

Η πληροφορία για το αυριανό ταξίδι επιβεβαιώθηκε από τον κ. Σαμαντζή που σε δήλωσή του ανέφερε:

«Η γνωριμία με τον κ. Γεωργούλη είναι κάτι το οποίο θα στηρίξει τον πολιτισμό και όχι μόνο της πόλης. Εκτός από το project το οποίο ετοιμάζεται και θα βγει σε περιοδεία μετά τον Φεβρουάριο, αυτό το οποίο αφορά όλους μας είναι ότι αυτή τη στιγμή δημιουργείται ένα Πανελλήνιο δίκτυο πολιτισμού με στόχο την αναβάθμιση και την στήριξη των φορέων από την Ευρωβουλη και τους θεσμούς της στο οποίο έχω τη χαρά να είμαι υπεύθυνος για ένα κομμάτι της Θεσσαλίας.

Στο πλαίσιο αυτά και σε βάθος 2-3 μηνών εκπρόσωποι από τους συλλόγους της πόλης μας θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Ευρωκοινοβούλιο για απευθείας ενημέρωση ξεκινώντας απ’ αύριο που έχει προγραμματιστεί η πρώτη αποστολή με τη συμμετοχή 50 ατόμων απ όλη τη χώρα.

Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα είναι θετικά και θα καταφέρουμε να λύσουμε προβλήματα που μας ταλαιπωρούν τόσα χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ