6ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ!

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και του eTwinning, πραγματοποιήθηκε η 2η διαδικτυακή συνάντηση των σχολείων που συμμετέχουν στο έργο eTwinning με τίτλο: “Detectkids in action!#skilllabs”, μεταξύ των οποίων και το 6ο Νηπιαγωγείο Τυρνάβου που ήταν και ο διοργανωτής.

Προσκεκλημένη στη συνάντηση ήταν η διατροφολόγος κ. Μαριαλένα Κοντόση η οποία μας ενημέρωσε σε θέματα που αφορούν την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις που έθεσαν οι μαθητές/τριες από τα σχολεία που συμμετέχουν στο έργο eTwinning.

«Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη για την εξαιρετική ενημέρωση που παρείχατε στους/στις μαθητές/τριες μας σχετικά με τη σπουδαιότητα της υγιεινής διατροφής και των καλών διατροφικών συνηθειών.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες και συμβουλές που παραχωρήσατε ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσες και εκπαιδευτικές. Είμαστε βέβαιες ότι αυτές οι γνώσεις θα ενθαρρύνουν τους/τις μαθητές/τριες μας να υιοθετήσουν υγιεινούς τρόπους διατροφής.

Ελπίζουμε σε μελλοντική συνεργασία και ευχαριστούμε θερμά για τον αφιερωμένο χρόνο σας», Αναφέρουν οι συμμετέχοντες στην ενημέρωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ