ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε μια ακόμη διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, από το Δήμο Ελασσόνας την περασμένη Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Την ευθύνη και τον συντονισμό της δράσης είχε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Διοικητικών Θεμάτων κ. Φρόσω  Καρκαβανίδου – Σκρέτα η οποία δήλωσε: «ο Δήμος Ελασσόνας είναι και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας, ιδιαίτερα των πιο ευάλωτων. Η συμμετοχή του δήμου μας στο πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» σε άριστη συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες μας, απλώνει δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τους οικονομικά ασθενέστερους έμπρακτα και αποτελεσματικά και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε για όλους».

Η δράση πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ελασσόνας όπου μοιράστηκαν σε 215 οικογένειες, δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ,  νωπά και μακράς διάρκειας προϊόντα, διάφορα άλλα τρόφιμα καθώς και είδη υγιεινής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση των ωφελούμενων είναι πάντα μεγάλη, γεγονός που αποδεικνύει την συστηματική και αποτελεσματική προσπάθεια κινητοποίησης και ευαισθητοποίησης που καταβάλλεται από το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου, προκειμένου όλοι οι δικαιούχοι να τύχουν των παροχών.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ