ΑΡΩΓΗ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΩΓΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ακόμη περιμένουν να δουν τα χρήματα της αρωγής που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για να καλυφθούν οι πρώτες ανάγκες πλημμυρόπληκτων γεωργών και κτηνοτρόφων στο δήμο Τυρνάβου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com περισσότεροι από τους μισούν που επλήγησαν δεν πήραν ούτε ένα ευρώ παρά το γεγονός ότι έχουν κάνει από την πρώτη στιγμή τις απαραίτητες δηλώσεις ενώ έχει γίνει και ο έλεγχος ειδικά στις πλημμυρισμένες και κατεστραμμένες κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει 4.000 € ως αρωγή στους πλημμυροπαθείς κτηνοτρόφους και 2.000 € για τους πλημμυροπαθείς γεωργούς, αλλά δυστυχώς για τους περισσότερους αυτά τα χρήματα είναι μόνο στα χαρτιά.

Δικαιολογημένα κτηνοτρόφος γεμάτος αγανάκτηση σχολίασε μιλώντας στη σελίδα: {Υποτίθεται ότι αυτά τα χρήματα θα τα παίρναμε από τις πρώτες ημέρες για να καλύψουμε ανάγκες μετά την καταστροφή. Αλλα δυστυχώς κοντεύουμε τους 3 μήνες μετά από την πλημμύρα και ακόμη δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ. Σκεφτείτε να μην ήταν για τις πρώτες ανάγκες τα χρήματα”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ