ΕΠΙΘΕΣΗ Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Με τη φράση «Όχι σε κομματικά ή προσωπικά παιχνίδια», ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λ. Αυγενάκης επιτέθηκε σήμερα από το Βόλο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, σε εκείνους τους δημάρχους που όπως υποστήριξε καλούν τους πλημμυροπαθείς αγρότες να βγουν στο δρόμο, υπαινισσόμενοι ότι δεν τους δέχονται υπουργοί.

«Αλήθεια ζήτησαν συνάντηση και δεν τους δεχθήκαμε; Οι πόρτες μου ήταν πάντοτε ανοικτές και στην Αθήνα και εδώ που η παρουσία μου ήταν συνεχής. Αρνήθηκα σε κάποιο εκπρόσωπο της Αυτοδιοίκησης ή φορέα να τον συναντήσω; Οι δήμαρχοι που μιλούσαν χθες στον Πλατύκαμπο ήταν άλλοι από εκείνους που ενώπιον του Πρωθυπουργού εξήραν τη συνέπεια λόγων και έργων μας;

Ή αντιλαμβάνονται διαφορετικά τα προβλήματα ανάλογα με το κοινό που έχουν μπροστά τους; Ας είμαστε λοιπόν σοβαροί και ας παραδεχθούμε ότι στα προβλήματα της Θεσσαλίας δεν μπορούν να υπεισέλθουν ούτε κομματικές, ούτε προσωπικές σκοπιμότητες.

Η Θεσσαλία είναι ζήτημα εθνικό ζήτημα και ως τέτοιο το αντιμετωπίζει η κυβέρνησή μας», τόνισε με έμφαση ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος σημείωσε ότι οι πολίτες πρέπει να ακούν μόνο τους αρμοδίους, θυμίζοντας ότι άλλα έλεγαν τα ΜΜΕ για τις προκαταβολές αποζημιώσεων και άλλες τιμές δόθηκαν τελικά.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ