Η PFS ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Και αυτά τα Χριστούγεννα, η εταιρεία PFS πιστή στις αξίες και στο πνεύμα προσφοράς και αλληλεγγύης που τη χαρακτηρίζει, στηρίζει τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, προσφέροντας τα προϊόντα της για το γιορτινό τραπέζι εκατοντάδων οικογενειών στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο.

Αφουγκραζόμενοι τις οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποί μας στο δυσχερές οικονομικό περιβάλλον της ακρίβειας που πλήττει τη χώρα μας, αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών της περιοχής που επλήγη από τις πλημμύρες, η PFS επιλέγει να στηρίξει συλλόγους και φορείς που αναλαμβάνουν την ετοιμασία γευμάτων και προσφορά τροφίμων σε ευάλωτες οικογένειες.

Ενδεικτικά ορισμένοι από τους φορείς που προσέφερε τα προϊόντα της είναι το «Χαμόγελο του Παιδιού», η επιτροπή πλημμυροπαθών της Νέας Σμύρνης, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, ο δήμος Κιλελέρ, τα ενοριακά συσσίτια στον Ιερό Ναό 40 μαρτύρων Λάρισας, αποστόλων Πέτρου & Παύλου Νεάπολης, Αγ. Δημητρίου Μελισσοχωρίου, Αγ. Γεωργίου Αμπελώνα, Κων/νου & Ελένης Φαλάνης.

Μια από τις πηγές δύναμης και θέλησης για προσφορά όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν οι πελάτες της εταιρείας, που η διαχρονική στήριξή τους έκανε την PFS τη μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής γύρου στην Ελλάδα. Η οικογένεια της PFS θέλει να τους ευχαριστήσει όλους θερμά και να ευχηθεί εκ καρδιάς η νέα χρονιά που έρχεται, να μας βρει υγιείς, αλληλέγγυους και έτοιμους να πορευτούμε για ακόμη μια χρονιά δυναμικά και δημιουργικά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ