16ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

Άγριο έγκλημα στα Καλύβια, καθώς 16χρονος σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι.

Η μητέρα του 16χρονου είναι εκείνη που ειδοποίησε την Αστυνομία για τη δολοφονία του 71χρονου στα Καλύβια. Ένα έγκλημα που έχει συγκλονίσει. Ο 16χρονος πήρε τηλέφωνο την μητέρα του για να της πει ότι σκότωσε τον πατέρα του.

Άνδρες της Άμεσης Δράσης έσπευσαν αμέσως στον τόπο του εγκλήματος και βρήκαν τον άνδρα νεκρό. Όπως φαίνεται πατέρας και γιος είχαν διαπληκτιστεί έντονα λίγο νωρίτερα. Τότε ο ανήλικος άρπαξε ένα μαχαίρι και τού κατάφερε πολλαπλά και καίρια χτυπήματα.

Μένος του 16χρονου δείχνουν τα πολλαπλά και καίρια χτυπήματα που κατάφερε στον 71χρονο πατέρα του. Ένα έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ και φρίκη στα Καλύβια.

Ακόμη και οι αστυνομικοί που έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος και αντίκρισαν το θύμα μίλησαν για μια δολοφονία που δείχνει μεγάλη οργή του δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 16χρονος χτυπούσε ταυτόχρονα με μανία με δύο μαχαίρια τον πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους είχαν συχνά καβγάδες λόγω της αυταρχικότητας του 71χρονου, ενώ όπως κατέθεσε ο ανήλικος «το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής». Ο ανήλικος, όπως μετέδωσε το MEGA, μετά τη δολοφονία δεν τράπηκε σε φυγή.

Αντίθετα οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο σπίτι όταν έφτασαν και τον συνέλαβαν. Το μαχαίρι κατασχέθηκε και εστάλη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 71χρονος για πολλά χρόνια έδερνε τον γιο του και του ασκούσε τεράστια ψυχολογική πίεση. Ο 16χρονος περίμενε να ενηλικιωθεί για να φύγει από το σπίτι, όπως είχαν κάνει άλλωστε και η 45χρονη Μολδαβή μητέρα του και ο 19χρονος αδελφός του.

Ο 71χρονος φέρεται να κακοποιούσε και τα δύο παιδιά. Πάντως, παρά τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για επί χρόνια κακοποίηση και ξυλοδαρμούς δεν είχε γίνει ποτέ καταγγελία στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία.

Πολλαπλά χτυπήματα σε κοιλιά, θώρακα και πλάτη είχε ο 71χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στον πατέρα του στην κοιλιακή χώρα, τον θώρακα και την πλάτη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 71χρονου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενημερώθηκε ιατροδικαστής αλλά δεν μετέβη στον τόπο του εγκλήματος. Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι και μία λάμα.

Κακοποίηση

Συστηματικός κακοποιητής της οικογένειάς του φέρεται να ήταν ο 71χρονος, ο οποίος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον 16χρονο γιο του, το βράδυ της Παρασκευής (22/12) στο σπίτι τους στα Καλύβια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από την προανάκριση, οι γονείς του παιδιού έχουν χωρίσει και η μητέρα του μένει με τον αδελφό του, ενώ ο ίδιος έμενε με τον πατέρα του περιμένοντας να ενηλικιωθεί και να φύγει κι αυτός.

Ο 16χρονος ανάφερε ότι υπήρχαν συχνοί τσακωμοί, ενώ επικαλέστηκε «βρασμό ψυχής» για την νύχτα της Παρασκευής.

Φέρεται να πρόσθεσε, ότι ο 19χρονος αδελφός του και η μητέρα τους είχαν υποστεί επί χρόνια κακοποίηση και προσβλητική συμπεριφορά από το θύμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ