ΤΡΑΓΙΚΟ, ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο 31ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ

Πέθανε ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα, στα επεισόδια που έγιναν έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη. Δυστυχώς, ο αστυνομικός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά του.

Υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί είχαν προχωρήσει στον ακρωτηριασμό του ποδιού του, που επλήγη από τη ναυτική φωτοβολίδα.

Η Ανακοίνωση του νοσοκομείου για το θάνατο του αστυνομικού

Δημοσιεύτηκε από το γενικό κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας ανακοίνωση για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη.

Όπως αναφέρει «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ».

Ολόκληρη η επίσημη ανακοίνωση:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ

Υπενθυμίζεται ότι, το θύμα των επεισοδίων που σημειώθηκαν νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Tο ιατρικό προσωπικό είχε προχωρήσει στον ακρωτηριασμό του αριστερού άκρου στο πόδι του.

Σύμφωνα με το πιο πρόσφατο ανακοινωθέν του νοσοκομείου, ο 31χρονος παρέμενε σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ για περισσότερες από 20 ημέρες και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωφρενική κάθαρση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ