ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ κ. ΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ

Επίθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Τυρνάβου με αφορμή την ένσταση κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου Λάρισας για το εκλογικό αποτέλεσμα

Εδώ και τρεις μήνες περίπου ο λαός του δήμου μας παρατηρεί τις απαράδεκτες ενέργειες του κ.Αμάρι και της παράταξης του , που με περισσό θράσος αμφισβητούν και υποτιμούν τη ξεκάθαρη λαϊκή Βούληση όπως εκφράστηκε στις 15 Οκτωβρίου , για να έχει ο δήμος Τυρνάβου αγωνιστική Δημοτική Αρχή .

Η παράταξη του κ. Αμάρι έχει επιδοθεί με εμμονή εδώ και μήνες σε ένα ” νομικό αγώνα δρόμου”, διαδίδοντας ταυτόχρονα μια σειρά ψευδείς κατηγορίες και λασπολογίες που δεν τον τιμούν. Κι όλα αυτά γίνονται ενώ θα έπρεπε να στρέφει την προσοχή της στο πως θα κάνει ότι καλύτερο για τον Τυρναβίτικο λαό από την θέση που τον ανέδειξε.

Γνωρίζουμε καλά οτι υπάρχουν συμφέροντα που ενοχλούνται από την ανάδειξη αγωνιστικής δημοτικής αρχής στο δήμο Τυρνάβου.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν παρατάξεις και συμφέροντα που δεν θέλουν δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους που θα δίνουν μάχες στο πλευρό του λαού για τα δικαιώματα και τις ανάγκες του .

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν συμφέροντα που θέλουν δημοτικές αρχές που θα αποδέχονται το ασφυκτικό πλαίσιο του κράτους και θα στέκονται αδιάφορα και εχθρικά, στους λαϊκούς αγώνες και διεκδικήσεις.

Εμείς, η δημοτική αρχή του Τυρνάβου ύστερα από τη ξεκάθαρη λαϊκή ετυμηγορία είμαστε αποφασισμένοι:

Παλεύουμε για να ενώσουμε όλους τους Τυρναβίτες αγωνιστικά στη βάση των κοινών μας συμφερόντων, δεν ξεχωρίζουμε τους συμπολίτες μας ανάλογα με το τι ψήφισαν, δεν διαχωρίζουμε τους Προέδρους, τα Συμβούλια των Κοινοτήτων ανάλογα με το ψηφοδέλτιο με το οποίο εκλέχτηκαν.

Είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με την αντιλαϊκή πολιτική για τα συμφέροντα του Τυρναβίτικού λαού.

Είμαστε αποφασισμένοι να τραβήξουμε μπροστά για τα λαϊκά συμφέροντα και τις ανάγκες των πολλών, έχοντας στο κέντρο της προσοχής μας όλα τα ζητήματα που αφορούν τη ζωή του εργαζόμενου, του αγρότη, του ανέργου, της λαϊκής οικογένειας των χωριών μας, με προτεραιότητα στα παιδιά μας, που είναι το μέλλον μας.

Θα δώσουμε και αυτή τη μάχη στην εκδίκαση της εν λόγω ένστασης στις 8 Γενάρη , γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος .

Ξέρουμε ότι έχουμε μαζί μας τους δημότες του Τυρνάβου , ξέρουμε ότι οι Τυρναβίτες και οι Τυρναβίτισσες έχουν γυρίσει την πλάτη σε τέτοια εγωϊστικά “παιχνίδια” , που βρίσκονται στον αντίποδα των πραγματικών τους συμφερόντων

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ