ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΠΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024, στο Κατάστημα Ευθυμίου Αεροδρομίου 62, στη Λάρισα, θα πραγματοποιηθεί η δοκιμαστική εφαρμογή του καινοτόμου προϊόντος διαχείρισης της σπαστικότητας “EXOPULSE Mollii Suit”, στο πλαίσιο των τελευταίων εξελίξεων και καινοτομιών στην Προσθετική και Ορθωτική Αποκατάσταση.

Το Exopulse Mollii Suit είναι μια παγκόσμια καινοτομία της Ottobock διατίθεται στο Κέντρο Ευθυμίου σε συνεργασία με την Ortholife. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή εφαρμογή νευροδιέγερσης – μια αξιόπιστη τεχνική που έχει αξιολογηθεί εκτενώς σε ασθενείς με σπαστικότητα, με σημαντικά αποτελέσματα στην αποκατάσταση της κινητικότητας και τη μείωση του πόνου.

Ενδείκνυται σε ασθενείς με εγκεφαλικό επεισόδιο, Ημιπληγία – παραπληγία – τετραπληγία, νευρολογικές διαταραχές, Σκλήρυνση κατά πλάκας και εγκεφαλική παράλυση. Η συσκευή συνιστάται να χρησιμοποιείται κάθε δεύτερη μέρα κατά προτίμηση μαζί με φυσιοθεραπεία, προπόνηση ή δραστηριότητα.

Στοχεύοντας πάντα στην καινοτομία, και στην εξατομικευμένη προσέγγιση της αποκατάστασης των ασθενών μας η διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου Ευθυμίου είναι εδώ για να σας ενημερώσει και να κάνετε την πρώτη δοκιμαστική εφαρμογή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ