ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας για τη νέα χρονιά του συλλόγου Γυναικών Τυρνάβου στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων Ανδρομέδα, παρουσία του δημάρχου Στ. Τσικριτσή, των αντιδημάρχων Ευ. Μαμανού – Χατζή και Ν. Νταλαγιάννη εκπροσώπων φορέων και συλλόγων και του συνόλου σχεδόν των μελών του συλλόγου.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό η πρόεδρος του συλλόγου Εύη Βαρδιοπούλου η οποία αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για τη στήριξη που παρέχουν με τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του συλλόγου ανέφερε:

«Η νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει, ωστόσο οι ευχές είναι πάντα ευπρόσδεκτες… και θέλω να ευχηθώ σε όλες σας καλή χρονιά, με υγεία, δημιουργικότητα,.. επιτυχίες προσωπικές και επαγγελματικές. Ως σύλλογος γυναικών, και τη νέα χρονιά θα αγωνιζόμαστε σε οτιδήποτε υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής μας, ως γυναίκες, μητέρες, εργαζόμενες.
Στόχος μας: να δώσουμε μια νέα διάσταση στην καθημερινότητα μας, δυναμική αλλά και ανθρώπινη.

Θα ήθελα στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων που βρίσκονται σήμερα κοντά μας.
– Την πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου Βασιλική Γελαλή,
– Τον εκπρόσωπο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νίκο Σάμπρη,
– Την πρόεδρο του συλλόγου Γυναικών Αργυροπουλίου Όλγα Δάρδα
Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά το χρυσοχοείο των αδελφών Ρόπλου για την προσφορά του ρολογιού για το φλουρί της πίτας».

Εύχομαι σε όλες και όλους και πάλι καλή χρονιά».

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν η αντιδήμαρχος και πρώην πρόεδρος του συλλόγου Ευγενία Μαμανού – Χατζή και ο δήμαρχος Στ. Τσικριτσής που εξήραν το ρόλο του συλλόγου στην τοπική κοινωνία κάνοντας λόγο για μια σημαντική προσφορά στα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα αλλά και για συμμετοχή στους κοινωνικούς αγώνες.

Ακολούθησε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που επιμελήθηκαν και παρουσίασαν οι τοπικοί καλλιτέχνες, Θέμης Σαμαντζής, Έλενα Γράβαλου, Δημήτρης Κατσαβάκης και Μιχάλης Χώτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ