ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ…

Αίσθηση προκάλεσε η συντεταγμένη άρνηση της περιφερειακής αρχής και των δύο κεντροδεξιών παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο στο ψήφισμα κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων που έφερε στο σώμα η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας.

Και ενώ η στάση των παρατάξεων Αγοραστού και Τζανακούλη θεωρήθηκε δεδομένη, αυτό που απασχόλησε όσους παρακολουθούν τα της περιφέρειας ήταν η στάση του περιφερειάρχη αλλά και των προερχόμενων από τον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. συμβούλων που είπαν αβίαστα όχι στο ψήφισμα.

Πώς είναι δυνατόν ένας καθηγητής Πανεπιστημίου που εκλέχθηκε με τη στήριξη και της Αριστεράς αλλά και αυτοί που προέρχονται από ένα αριστερό κόμμα, να μη λένε όχι στην είσοδο ιδιωτών στην Ανώτατη Εκπαίδευση, όταν μάλιστα γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με το Σύνταγμα, αναρωτήθηκε γνωστός Λαρισαίος που δεν φαίνεται να του καλοαρέσει η μεγάλη πλειοψηφία που έχει σχηματιστεί στο περιφερειακό συμβούλιο στο σύνολο σχεδόν των θεμάτων, από τους συμβούλους που προέρχονται από τις παρατάξεις Κουρέτα, Αγοραστού και Τζανακούλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ