ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΟΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΤΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (φωτο)

Παρουσία του συνόλου ιατρικού, νοσηλευτικού και όλου του προσωπικού έκοψε σε κλίμα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Στ. Τσικριτσής, οι αντιδήμαρχοι Δ. Μπάσμπα και Ν. Αρβανίτης, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Ευ. Αποστόλου, ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας του νομού Β. Κόντης και ο αρχιερατικός επίτροπος Τυρνάβου π. Δημήτριος Παπαϊωάννου, ο οποίος ευλόγησε την πίτα ενώ προηγουμένως έψαλε στη λειτουργία και στην αρτοκλασία στο παρεκκλήσι του Αγίου Αντωνίου στο προαύλιο του Κέντρου Υγείας που γιόρταζε.

Την ευθύνη διοργάνωσης της άψογης εκδήλωσης είχε ο ακτινολόγος Βαγγέλης Ντέλας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Γιάννης Αντωνόπουλος που αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της λειτουργίας του Κ.Υ. τη χρονιά που πέρασε και στους στόχους για τη νέα χρονιά, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών για την παρουσία τους τονίζοντας ότι υπάρχει διάθεση για στενή συνεργασία με στόχο τη διασφάλιση υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας προς όφελος των κατοίκων της περιοχής.

Στους παρευρισκόμενους ευχήθηκαν καλή χρονιά ο δήμαρχος Στ. Τσικριτσής και ο αντιπεριφερειάρχης Ευ. Αποστόλου που τάχθηκαν υπέρ της στενής συνεργασίας με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του Κ.Υ. δεσμευόμενοι να παράσχουν κάθε δυνατή στήριξη στις προσπάθειες όλου του προσωπικού του Κέντρου Υγείας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ