ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

Θα βραβευτούν οι νέοι φοιτητές, οι αριστούχοι μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου και οι νέες πολύτεκνες μητέρες

Μία όμορφη εκδήλωση προγραμματίζει ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λάρισας και Περιχώρων. Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 11.30 π.μ.  στο κέντρο Palladium, οι πολύτεκνοι θα κόψουν την πίτα τους και είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία όλα τα μέλη να περάσουν ευχάριστες στιγμές με τις οικογένειές τους.

Στην εκδήλωση αυτή, θα γίνει και η βράβευση των νέων πολύτεκνων μητέρων, οι οποίες κατά το προηγούμενο έτος απέκτησαν το 4ο, 5ο, 6ο κλπ παιδί τους. Παράλληλα θα βραβευτούν οι νέοι φοιτητές καθώς και οι αριστούχοι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τους βραβευθέντες είναι η τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων προς τον σύλλογο, ενώ η παραλαβή του δώρου θα γίνει μόνο την ημέρα της εκδήλωσης, αποκλειστικά σε όσους βρίσκονται εκεί. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα για παραλαβή σε άλλη χρονική στιγμή. Μέχρι την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου υπάρχει η δυνατότητα να κατατεθούν στα γραφεία του συλλόγου, τα αριστεία και οι βεβαιώσεις σπουδών από όσους δεν το έχουν κάνει ακόμη, προκειμένου τα ονόματα να συμπεριληφθούν στους βραβευθέντες.

Τα μέλη θα πληρώσουν ένα συμβολικό ποσό στην είσοδο. Το νέο Δ.Σ. ξεκινάει πολύ δυναμικά τη νέα χρονιά, με στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων και όπως φαίνεται ξεκάθαρα, από τις πρώτες κιόλας μέρες της ανάληψης των καθηκόντων του, υπάρχει έντονη κινητικότητα. Είναι απαραίτητο όλοι οι πολύτεκνοι να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια προκειμένου να μπορέσουν να έχουν δυνατή φωνή και να αποκτήσουν στην κοινωνία, τη θέση που τους αρμόζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ