Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Από αναγνώστη του paidis.com πήραμε την παρακάτω επιστολή – διαμαρτυρία για την απόφαση του συλλόγου Πολυτέκνων να μη βραβεύσει παιδιά μελών του συλλόγου που δεν πλήρωσαν τη συνδρομή προς το σύλλογο. Στην επιστολή του ο αναγνώστης αναφέρει:

«Ο τοπικός σύλλογος πολυτέκνων με ανακοίνωση του , καλεί τα μέλη του να παρευρεθούν σε εκδήλωση για τις καθιερωμένες ετήσιες βραβεύσεις. Αποκλείονται της βράβευσης πολύτεκνοι γονείς και τα παιδιά τους που δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις προς το σύλλογο.

Απαράδεκτη απόφαση του Δ.Σ του συλλόγου που τιμωρεί κυρίως τα παιδιά για ενέργειες των γονέων τους. Ανατρέχοντας σε παλαιότερες ανακοινώσεις ουδέποτε μέχρι τώρα πάρθηκε τέτοια απόφαση από τα προηγούμενα Δ.Σ. Τέτοιες αποφάσεις δεν συνάδουν με το κύρος του συλλόγου και την εκπροσώπηση των πολυτέκνων.

Την αδιαφορία των γονέων δεν μπορεί να την εισπράττουν τα παιδιά. Σαφώς απο τη μια οι πολύτεκνοι πρέπει να έχουν τακτοποιημένες τις οφειλές προς το σύλλογο γιατί είναι και η μοναδική πηγή εσόδου, από την άλλη όμως δεν πρέπει να τιμωρούνται οι μαθητές για την ενέργεια των γονέων τους.

Η εκδήλωση έχει χρόνια τώρα θεσμοθετηθεί και πρέπει οι υπεύθυνοι του συλλόγου να την φέρνουν εις πέρας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ