ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ

Στην ετήσια συνεστίαση της ΔΑΚΕ Καθηγητών Ν. Λάρισας ο Λαρισαίος βουλευτής

«Η δημόσια εκπαίδευση αποτελεί βασική προτεραιότητα της «ατζέντας» της Κυβέρνησης. Απευθύνομαι σε εσάς που είστε στελέχη πρώτης γραμμής της παράταξης και γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα την εκπαίδευση, τις ιδιαιτερότητες και τις μεγάλες της απαιτήσεις και σας διαβεβαιώνω πως στη Νέα Δημοκρατία στηρίζουμε και θα στηρίζουμε πάντα το δημόσιο σχολείο και τον Έλληνα εκπαιδευτικό με κάθε τρόπο.

Αναγνωρίζουμε το σπουδαίο έργο σας, υπό δύσκολες, πολλές φορές, συνθήκες και την τεράστια προσφορά σας στο κοινωνικό σύνολο. Χωρίς εσάς και την καταλυτική συνδρομή σας, τα σχολεία μας και η παιδεία των παιδιών μας δεν θα ήταν ίδια».

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, στο μήνυμα που απηύθυνε στην ετήσια συνεστίαση της ΔΑΚΕ Καθηγητών Ν. Λάρισας, προσθέτοντας:

«Η Νέα Δημοκρατία έχει μεγάλο μεταρρυθμιστικό έργο μπροστά της, στην παιδεία. Ήδη ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση και ουσιαστική αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Ακολουθούν άμεσα άλλες σημαντικές τομές. Με πρώτα τα μη κρατικά πανεπιστήμια, που αναμένεται να αλλάξουν το τοπίο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Διατηρώντας, όμως, πάντα, το δημόσιο πανεπιστήμιο ως τη «Ναυαρχίδα» της ανώτατης εκπαίδευσης».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής τόνισε, τέλος, πως «ως Πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής είμαι εδώ για να ακούσω κάθε σας παρατήρηση ή αίτημα. Και, όπως πάντα, είμαι δίπλα σας, σε κάθε αγώνα για την αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ