ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΟΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου τους

Εκδήλωση με αφορμή την κοπή της Βασιλόπιτας διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων -παράρτημα Λάρισας- , το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στον φιλόξενο ιερό ναό Πέτρου και Παύλου Λάρισας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κατανυκτική ακολουθία του εσπερινού και ακολούθησε ομιλία στο ενοριακό αρχονταρίκι από τον θεολόγο εκπαιδευτικό κ. Ιωάννη Μπεϊνά, πρόεδρο της Ένωσης Θεολόγων Πιερίας, με θέμα: Οι Τρεις Ιεράρχες πρότυπα ζωής.

Μετά τη συζήτηση επί της εισηγήσεως ευλογήθηκε και μοιράστηκε στους συναδέλφους η πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της τοπικής Ένωσης Θεολόγων, με ευχές για γόνιμο και καρποφόρο νέο έτος.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.Ιερώνυμο εκπροσώπησε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού π.Δημήτριος Καρανίκας, ο οποίος μαζί με τον συνεφημέριό του π.Ευάγγελο Παπαδημητρίου υποδέχθηκαν ασμένως και φιλοξένησαν εγκαρδίως την όλη εκδήλωση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στον φιλανθρωπικό σύλλογο ”Αγία Ταβιθά’ και στους εθελοντές και εθελόντριές του για την προσφορά ενός ωραιοτάτου κεράσματος, καθώς και για την πολύπλευρη δράση τους στο χώρο της εκκλησίας μας.΄΄

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ