ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Ο Β. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ

Επίσκεψη στο μπλόκο που έχουν στήσει αγρότες από τα Δένδρα, τα Πλατανούλια, την Αγία Σοφία, τη Γιάννουλη, το Αργυροπούλι, τα Δελέρια και τη Ροδιά στην ε.ο. Λάρισας Κοζάνης επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα ο ευρωβουλευτής, ιστορικό στέλεχος και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης  για να ενημερωθεί από τους συμμετέχοντες στην κινητοποίηση αγρότες για τα αιτήματά τους.

Με προβληματισμό ο κ.Μεϊμαράκης άκουσε τους κ.κ. Χρ. Τασιούλα και Ν. Ρεβήσιο στο χώρο του μπλόκου να του λένε ότι δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ αποζημίωση για τις ζημιές του 2023 στις καλλιέργειές τους αλλά και για την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστησαν δενδροκαλλιέργειες και αμπέλια από τον Daniel.

Μάλιστα σημείωσαν ότι οι χθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού δεν τους ικανοποιούν, αντίθετα έβγαλαν περισσότερους αγρότες στα μπλόκα. «Με pass δεν πας για δουλειά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρεβήσιος.


Επίσης στάθηκαν στο τεράστιο κόστος παραγωγής και για τις χαοτικές διαφορές στην τιμή από το χωράφι στο ράφι αλλά και για τα προβλήματα που τους δημιουργεί η νέα ΚΑΠ.

Αργότερα ο έμπειρος πολιτικός συμμετείχε σε σύσκεψη με εκπροσώπους συνεταιρισμών της περιοχής που του παρουσίασαν αναλυτικά τη σημερινή κατάσταση στον αγροτικό τομέα, στην περιοχή αλλά και για τα αιτήματά τους που έχουν να κάνουν με τη συνέχιση της παραγωγικής διαδικασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ