ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Υ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΟ 6ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Στο 6ο Νηπιαγωγείο Τυρνάβου, πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετικά χρήσιμη και ενδιαφέρουσα δράση από το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου. Ο στόχος αυτής της δράσης ήταν να ενημερωθούν οι γονείς σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης επειγουσών καταστάσεων, ορισμένες από τις οποίες μπορούν να απειλήσουν τη ζωή του παιδιού ή ακόμα και ενός ενήλικα.

Επίσης, παρουσιάστηκαν σωτήριες τεχνικές, όπως η θέση ανάνηψης, η τεχνική Heimlich και η ΚΑΡΠΑ οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν κρίσιμη βοήθεια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Η επιμελήτρια Γενικής Ιατρικής Σοφία Ξερομερίσιου και η νοσηλεύτρια Γεωργία Καμπουρίδου διεξήγαγαν μια διαδραστική ομιλία παρέχοντας στους γονείς πολύτιμες πληροφορίες, εστιάζοντας στις πρώτες βοήθειες, την πρόληψη και την αντιμετώπιση ατυχημάτων ή τραυματισμών, καθώς και στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), προσαρμοσμένη στις ανάγκες της παιδικής ηλικίας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο και την προσπάθεια που αφιερώσατε για να μας ενημερώσετε και να μας εκπαιδεύσετε. Η προσφορά σας ήταν πραγματικά εκτιμητή και αναγνωρίζουμε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζετε στην κοινότητά μας.
Ευελπιστούμε σε νέες συνεργασίες…!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ