ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Το Δ.Σ του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων που αγωνίζονται ενάντια στην πολιτική που δυσκολεύει την επιβίωσή τους στα χωριά και τα οδηγεί στην ερημοποίηση.

Τα αιτήματα τους είναι δίκαια πέρα για πέρα και αφορούν την προστασία του εισοδήματος τους, από το τεράστιο κόστος παραγωγής. Σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα η αγροτιά παλεύει για να μπορέσει να μείνει στον τόπο της και να καλλιεργήσει τα χωράφια, για να μπορούμε όλοι εμείς να αγοράζουμε φθηνά και ποιοτικά αγροτικά προϊόντα που ενώ οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι τα πουλούν φθηνά εμείς τα αγοράζουμε πανάκριβα.

Όλες οι κυβερνήσεις υλοποιώντας την Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατέστρεψαν τον πρωτογενή τομέα και ξεκλήρισαν τους μικρομεσαίους αγρότες. 400 άδειες καπνού είχε η Τσαριτσάνη πριν χρόνια και τώρα είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού αυτοί που βάζουν καπνό!

Οι προσπάθειες της κυβέρνησης να στρέψουν τον εργαζόμενο λαό απέναντι στους αγρότες που δίνουν ένα σκληρό αγώνα, θα πέσουν στο κενό.

Ξέρουμε όλοι ότι αν κερδίσουν οι αγρότες θα κερδίσουμε και εμείς γι’ αυτό και είμαστε μαζί τους.

Στεκόμαστε δίπλα τους και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ