ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΥΡΝΑΒΟ – ΔΑΜΑΣΙ – ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Εφτασαν ήδη στην Αθήνα τα λεωφορεία που μεταφέρουν αγρότες από το δήμο Τυρνάβου. Τα λεωφορεία ξεκίνησαν λίγο πριν τις 11 το πρωί σήμερα από το Δαμάσι και τον Τύρναβο και στη συνέχεια σε αυτά επιβιβάστηκαν αγρότες από τον Αμπελώνα.

Αυτήν την ώρα οι Τυρναβίτες κατευθύνονται προς το Σύνταγμα για να ενωθούν με τους χιλιάδες συναδέλφους τους από όλη τη χώρα για να πάρουν μέρος στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο που ετοιμάζουν οι διοργανωτές βάσει των αποφάσεων της πανελλαδικής σύσκεψης των μπλόκων πριν από λίγες μέρες στη Νίκαια.

Στο συλλαλητήριο παίρνουν δυναμικά μέρος σεισμόπληκτοι αγρότες από το Δαμάσι οι οποίοι γέμισαν ένα λεωφορείο, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για τον κυβερνητικό εμπαιγμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη στην πλατεία Συντάγματος έχουν φτάσει τα πρώτα τρακτέρ και αναμένεται μέχρι τις 6.30 μ.μ. που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το συλλαλητήριο η πλατεία και ο χώρος μπροστά στη Βουλή να γεμίσει με γεωργικά μηχανήματα.

Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν λύσεις στα προβλήματά τους και προειδοποιούν με περαιτέρω κλιμάκωση σε περίπτωση που η κυβέρνηση συνεχίζει να αρνείται να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ