ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ο Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

Στον τόπο του εγκλήματος στα Τέμπη αλλά και στην απεργιακή συγκέντρωση της Λάρισας παραβρέθηκε χθες ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος σε δηλώσεις του στην κεντρική πλατεία μεταξύ άλλων επισήμανε ότι «σήμερα αγωνιζόμαστε, παλεύουμε, διεκδικούμε για να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα των Τεμπών, για να αποδοθούν όλες οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες που οδήγησαν στην σύγκρουση, στην έκρηξη και στον αθώο “χαμό” 57 ανθρώπινων ψυχών, τα περισσότερα παιδιά μας.

Αγωνιζόμαστε για αυξήσεις σε μισθούς, μεροκάματα, συντάξεις, για συλλογικές συμβάσεις εργασίας, για εργασιακά δικαιώματα, πλήρη δικαιώματα, εργασία πλήρη και σταθερή, αορίστου χρόνου για όλους εργαζόμενους του δημοσίου αλλά και του ιδιωτικού τομέα.

Αγωνιζόμαστε για να μειωθεί το κόστος παραγωγής για τους Έλληνες αγρότες, για εγγυημένες κατώτερες τιμές, για ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους ενάντια στην ΚΑΠ της ΕΕ που τους ξεκληρίζει απ’ τα χωράφια τους».

Δείτε αναλυτικά τη δήλωση του κ. Κουτσούμπα:


Στη μεγαλειώδη συγκέντρωση ο Δημήτρης Κουτσούμπας είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με διαδηλωτές μεταξύ των οποίων και αρκετοί μαθητές.

Νωρίτερα, στον τόπο του εγκλήματος ο Δ. Κουτσούμπας κατέθεσε 57 κόκκινα τριαντάφυλλα, στη μνήμη των 57 αθώων θυμάτων που έφυγαν τόσο άδικα, στο έγκλημα των Τεμπών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ