«SERETIDIS SOUND» Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Επιβεβαιώνοντας όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι η καλύτερη εγγύηση για ένα πετυχημένο ηχητικό αποτέλεσμα σε μεγάλες εκδηλώσεις είναι η επιλογή της εταιρείας Seretidis sound, οι υπεύθυνοι της εν λόγω επιχείρησης πέρασαν με άριστα τις εξετάσεις στις ιδιαίτερα απαιτητικές εκδηλώσεις του Τυρναβίτικου καρναβαλιού και του μπουρανί, του Ελασσονίτικου καρναβαλιού και αποκριάτικης εκδήλωσης στη Λάρισα.

Μάλιστα με δεδομένο ότι φέτος ειδικά την Κυριακή της αποκριάς με το βροχερό καιρό η επένδυση της επιχείρησης σε σύστημα προστασίας από τη βροχή έδωσε ένα ασφαλές και ποιοτικό αποτέλεσμα δείχνοντας ότι η Seretidis sound είναι παντός καιρού.

Με το υπέροχο ηχητικό αποτέλεσμα έμειναν ικανοποιημένοι όσοι παρακολούθησαν αυτές τις εκδηλώσεις αναδεικνύοντας τη σημασία που που έχει η σωστή ηχητική κάλυψη των μεγάλων εκδηλώσεων.

Leader στο χώρο των ηχητικών η εταιρεία Σερετίδης Sound που ανέλαβε ταυτόχρονα και τις 4 δύσκολες εκδηλώσεις, απέδειξε και αυτή τη φορά ότι ο επαγγελματισμός, η τεχνογνωσία και ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός μπορούν να παράξουν τέλειο αποτέλεσμα ικανοποιώντας και τους πλέον απαιτητικούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ