ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το 3ο Γυμνάσιο Λάρισας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus «Food Waste» φιλοξένησε από 17/3/2024 έως 23/3/2024 τέσσερα σχολεία από ευρωπαϊκές χώρες (Τρία από Ισπανία και ένα από την Σλοβενία). Οι ξένοι μαθητές και μαθήτριες των τεσσάρων σχολείων ήταν 46 και συνοδευόταν από 9 καθηγητές και καθηγήτριες.

Την παιδαγωγική ομάδα των Ελλήνων καθηγητών που συμμετείχε για την πραγματοποίηση αυτής της κινητικότητας αποτελούσαν η Δντρια Θεοδωροπούλου Ιωάννα, η Υποδντρια Κόνιαρη Φωτεινή, ο Υποδντης Οικονόμου Κώστας και οι εκπ/κοι Σκουμή Σοφία, Κατή Σοφία, Πάλλας Νίκος, Γεράκης Βασίλης.

Στην εβδομαδιαία παραμονή τους στην περιοχή μας οι φιλοξενούμενοι συμμετείχαν σε πολλές δραστηριότητες που έγιναν στο 3ο Γυμνάσιο και παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν με επισκέψεις τα αξιοθέτα της Λάρισας και όχι μόνο.

Την Παρασκευή 22/3/2024 συνδυάζοντας το θέμα του προγράμματος με την γνωριμία της περιοχής του Τυρνάβου επισκέφθηκαν το σύγχρονο συσκευαστήριο του κου Πουλή στο δρόμο Τυρνάβου – Αμπελώνα. Η ξενάγηση από την πλευρά της Δνσης του συσκευαστηρίου ήταν εξαιρετική και ενθουσίασε τους επισκέπτες. Στην επίσκεψη – ξενάγηση συμμετείχαν και 30 μαθητές του 3ου Γυμνασίου Λάρισας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ