ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΣΤΗ Δ.Δ.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ

Με πολλή χαρά η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας υποδέχθηκε την Τετάρτη 27/3/2024 τους μαθητές και μαθήτριες των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Λάρισας. Ο Διευθυντής, κ. Νικόλαος Ζέρβας, υποδέχθηκε τους μαθητές στην αίθουσα συσκέψεων και τόνισε την υπερηφάνειά του τόσο για το έργο των εκπαιδευτικών όσο και για τη δημιουργικότητα των μαθητών.

Συζήτησε μαζί τους για τα ενδιαφέροντά τους και τις δραστηριότητες τους στο πλαίσιο δράσεων και απασχόλησης στο ΕΕΕΕΚ Λάρισας και ακολούθησε ξενάγηση της ομάδας στο χώρο και στα γραφεία της Διεύθυνσης.

Η επίσκεψη κατέληξε στο γραφείο του ΚΕΣΥΠ, όπου μαθητές και εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν για τη διαδικασία συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού και ήρθαν σε επαφή με τον εργασιακό χώρο μιας δημόσιας υπηρεσίας. Ιδιαίτερα συγκινητική υπήρξε η φροντίδα και διάθεση των εκπαιδευτικών να αξιοποιήσουν την ευκαιρία της επίσκεψης, καθοδηγώντας τα παιδιά να συζητήσουν με το προσωπικό της ΔΔΕ Λάρισας και να εκφράσουν τις σκέψεις τους.

Η Διεύθυνσή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας στο πλαίσιο μιας συμπεριληπτικής εκπαιδευτικής πολιτικής, χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς, η οποία έχει ως κύρια μέριμνά της να διασφαλίζεται η φοίτηση και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, δεσμεύεται να συνεχίσει να είναι πάντα δίπλα σε τέτοιες σημαντικές πρωτοβουλίες που δημιουργούν χρόνο και χώρο για αλληλεπίδραση και δημιουργική δράση.

Θερμές ευχαριστίες στα ΕΕΕΕΚ Λάρισας που έφεραν σε επαφή τους υπέροχους μαθητές και μαθήτριές τους με το προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και τους έδωσαν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις δεξιότητες της επικοινωνίας και της συνεργασίας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ