Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΕΜΠΩΝ

Δείτε την ανακοίνωση καταγγελία της παράταξης που υπογράφει η επικεφαλής της Μαρία Κωστή

Επειδή κατά την συνεδρίαση του ΔΣ, (27/3/24), σε ερώτημα που απευθύναμε στη δημοτική αρχή, για τον νόμο ή τον κανονισμό στον οποίο έχετε “πατήσει”, προκειμένου να δημιουργήσετε ένα έντυπο, με το οποίο οι αιρετοί, όλων των επιπέδων, υποχρεώνονται στη συμπλήρωσή του και στην, δια ζώσης, πρωτοκόλληση και παράδοσή του στον δήμο, ειδάλλως θα ακυρώνετε κάθε άλλο μέσο, (π.χ. mail), ως τρόπο αιτήματος, παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε, ως οφείλετε, τον νόμο ή τον κανονισμό.

Την σχετική απόφασή σας, την οποία επισυνάπτουμε, μας έχετε γνωστοποιήσει μέσω mail!!!(Τι ειρωνεία!!)

Τα στοιχεία που κάθε φορά ζητάμε, είναι απαραίτητα για την πλήρη ενημέρωσή μας, σχετικά με τα θέματα που έρχονται προς συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο η στη Δημοτική επιτροπή, ώστε η τοποθέτησή μας, σε αυτά, να είναι άρτια και αδιαμφισβήτητη, ενώ ο χρόνος αναμονής για την παραλαβή τους εξαιρετικά περιορισμένος.

Σας υπενθυμίζουμε ότι βρισκόμαστε στο 2024, οι ηλεκτρονικοί τρόποι, π.χ. mail, δίνουν όλα τα στοιχεία του αποστολέα, περιγράφουν με ακρίβεια δευτερολέπτου την ώρα του αιτήματος και είναι ο τρόπος με τον οποίο γίνονται, με απόλυτη εγκυρότητα, οι εξετάσεις μαθητών, φοιτητών, επίσημες συνομιλίες στελεχών επιχειρήσεων, πολιτικών κλπ., εντός και εκτός Ελλάδας.

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι ο αιρετός, έχει έννομο συμφέρον, από τη θέση που κατέχει και είστε υποχρεωμένοι να τον ενημερώνετε, πολύ δε περισσότερο όταν ο ίδιος σας το ζητά, για κάθε τι που αφορά ενέργεια η έγγραφο του δήμου και της δημοτικής αρχής, μέσω mail, όπως μέχρι τώρα κάνατε.

Η εποχή του “αποφασίζομεν και διατάσσομεν”, θέλω να πιστεύω, για το καλό όλων μας, ότι έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί και μην επιχειρείτε να βάζετε εμπόδια σε οτιδήποτε εκ του νόμου δικαιούμαστε.

Επιπλέον ενημερώστε τους συνεργάτες σας για την έννοια του εξωτερικού συνεργάτη και συμβούλου, σε πάσης φύσεως θέματα και συμβουλές.
Εν αναμονή άμεσης απάντησης.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών
Η επικεφαλής

Μαρία Κωστή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ