ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑΜΝΑ» ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ

Την «Σπιρτόζα» και ξεκαρδιστικήκωμωδία του ΧΕΝΡΙΚ ΦΟΝ ΚΛΑΪΣΤ: «Η ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑΜΝΑ», – 6η κατά σειρά Θεατρική Παραγωγή για την Χειμερινή «σεζόν» 2023-2024 – ανεβάζει από την ερχόμενη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, («ΠΡΕΜΙΕΡΑ») στην Σκηνή του το «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ» – ΛΑΡΙΣΑΣ.

Θα δοθεί συγκεκριμένος αριθμός 10 ΠΑΡΑΣΤΆΣΕΩΝ, μέχρι και την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ – 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, και θα είναι κάθε: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 9.30 μ.μ, ΣΑΒΒΑΤΟ: 8.00 μ.μ, και κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ: απόγευμα στις: 7.00 μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν στα: 8 € το Μειωμένο (Παιδικό-Μαθητικό-Φοιτητικό-Ανέργων & 10 ατόμων +) και στα: 10€ το κανονικό. Οι Κρατήσεις των θέσεων γίνονται στο Τηλέφωνο του Ταμείου του Θεάτρου: 2410 -534313, καθημερινά: Πρωί: 10 – 2 & Απόγευμα: 6 – 9 μ.μ.

Παίζουν οι Ηθοποιοί: ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΙΣΜΑΪΔΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΤΙΚΟΥΛΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΕΔΟΥΣΗΣ, ΜΕΝΗ ΣΤEΡΓΙΟΥΛΑ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΛΑΝΟΣ, ΡΟΥΛΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ, ΑΜΑΛΙΑ ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗ.

Η Παράσταση ανεβαίνει σε:
Διασκευή: ΜΑΝΟΣ ΚΑΒΙΔΑΣ.
Σκηνοθεσία και επιμέλεια Μουσικής της ΕΙΡΗΝΗΣ ΖΓΟΥΡΗ. Σκηνικό και διδασκαλία λόγου του ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ. Επιμέλεια Κοστουμιών της ΒΑΝΑΣ ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ.
Φροντιστήριο: ΡΟΥΛΑΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑ.
Φωτογραφίες: ΦΩΤΗ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ και Αφίσσα : «MUTZURA».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ