ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PFS ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΛ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Η εταιρεία PFS υποδέχτηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου τα παιδιά της 1ης τάξης του Λυκείου Αμπελώνα στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης για τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Είναι πάντα ξεχωριστό για την PFS να βλέπει λαμπρούς και γεμάτους όρεξη νέους ανθρώπους να επισκέπτονται και να εμπνέονται από την παρουσία της και τις εγκαταστάσεις της.

Η ομάδα της εταιρείας ήταν περισσότερο από πρόθυμη να μοιραστεί τη γνώση και την εξειδίκευσή της με τους μαθητές από την αρχή της διαδικασίας με την επεξεργασία του κρέατος, μέχρι την παραγωγή του τελικού προϊόντος και τη διανομή του.

Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επιστήμη και την τεχνολογία πίσω από την παραγωγή κρεατοσκευασμάτων καθώς και για τη σημασία που έχει η διασφάλιση της ποιότητας και ασφάλειας.

Ως τοπική επιχείρηση, η PFS είναι περήφανη που στηρίζει την κοινότητα, παρέχοντας εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε ανθρώπους που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και ευελπιστεί ότι η εμπειρία αυτή θα δώσει το έναυσμα στα παιδιά για μια καριέρα στον τομέα της βιομηχανίας και τεχνολογίας των τροφίμων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ