ΠΡΩΤΙΕΣ –ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

O Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου Αχιλλέας Τζάρτζανος συγχαίρουν τους μαθητές/τριες της Α Γυμνασίου, που συμμετείχαν διαδικτυακά στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Οικονομικό Διαγωνισμό (27.02.2024) για την Α’ Γυμνασίου, του σχολικού έτους 2023-2024 με θέμα:

«Η ιδέα του επιχειρείν στην Α΄ Γυμνασίου» ,που διοργάνωσε η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ε.Α.Π (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ) στο πλαίσιο του Ειδικού Προγράμματος Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας – «Θεματική Ενότητα ΠΔΕ02: Διδακτική Οικονομικών, Διοίκησης και Εκπαιδευτική Αξιολόγηση» και κατάφεραν να διακριθούν κατακτώντας 4 (τέσσερα βραβεία) υπό την εποπτεία και καθοδήγηση της εκπαιδευτικού, υποδιευθύντριας κ. Καραλάζου Βάϊας, που επίσης συγχαίρουμε , εκπροσωπώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου Αχιλλέας Τζάρτζανος.

Να σημειωθεί ότι συμμετείχαν 62 Γυμνάσια από όλη την Ελλάδα με 517 μαθητές, με το σχολείο μας να κατακτά μια από τις πρώτες θέσεις με τα βραβεία που απέσπασε.

Πιο συγκεκριμένα η μαθήτρια Παπαγεωργίου Αθηνά απέσπασε το 1ο Βραβείο, ο μαθητής Πολυζάς Βασίλης το 2ο Βραβείο, η μαθήτρια Τσικριτσή Βασιλική το 2ο Βραβείο και ο μαθητής Ψαθάς Θωμάς απέσπασε το 2ο Βραβείο. Ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και διακρίσεις στη ζωή τους και, όπως πάντα, το σχολείο θα βρίσκεται στο πλευρό τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ