ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ

ετησιοσ χοροσ 2014Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός  του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελάτειας στην ταβέρνα “ο Πίβουλας” στο Πουρνάρι. Στην διάρκεια της  εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το  Διοικητικό Συμβούλιο  του Μ.Ε.Σ. Ελάτειας 

με την ευλογία του Αιδεσιμότατου πατέρα Bασίλειο αλλά και η βράβευση των παιδιών του χωριού μας που περάσανε σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος  Τεμπών Κ. Κολλάτοςο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό, οι αντιδήμαρχοι Μ. Καρατέγος, Ευθ. Μπουζέκης και Στ. Σαίτης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Συκουρίου Ιωαν. Αργυρίου, Ελάτειας Αντ. Γκανάτσιος και ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ελάτειας Ιωαν. Σολωμός.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Συλλόγου Λάμπρος Ζάρρας μεταξύ άλλων ανέφερε:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA“Το 2013 που έφυγε καταφέραμε πάντα με την δική σας στήριξη να είμαστε ο Μορφωτικός   Εκπολιτιστικός Σύλλογος με τις περισσότερες εκδηλώσεις μέσα στο Δήμο Τεμπών. Θα ήθελα  να  ευχαριστήσω όλους εσάς για την βοήθεια και την στήριξη που μας δίνεται όλα αυτά τα χρόνια έτσι ώστε να συνεχίσουμε και να κρατήσουμε ζωντανό τον σύλλογο  μας. Ακόμη περισσότερο να  ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου που με στηρίζουν και με ανέχονται.

Το έργο μας στον σύλλογο  καθημερινά   διακρίνεται  και θα προσπαθήσουμε    όλοι μαζί ενωμένοι να  συνεχίσουμε να  αναδεικνύουμε τον τόπο που μεγαλώσαμε και ζούμε .

Το νέο έτος για τον Μορφωτικό Σύλλογο ξεκίνησε με την έκδοση του ημερολογίου για το 2014  και  με την κατασκευή πέτρινης βρύσης στο προαύλιο χώρο του Άγιου Διονύσου.

Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς τις βραδιάς μας  και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής τις εκδήλωσης .

Για ακόμη μια φορά σας  ευχαριστούμε  μέσα από τα βάθη τις καρδιάς μας που είστε  απόψε εδώ  μαζί μας  και  σας ευχόμαστε το 2014 να σας φέρει υγεία, ευημερία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειες σας”.

Η βραδιά κύλησε με παραδοσιακούς χορούς, από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας, με την καθοδήγηση τις υπεύθυνης των χορευτικών τμημάτων  κα Αικατερίνη Χαλίτσιου  και με τους ήχους της ορχήστρας του κ.Μπαλογιάννη.

Τα παιδιά που τιμήθηκαν φέτος για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ είναι:

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΖΑΡΡΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΖΙΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΚΑΡΑΛΗ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΚΙΤΣΙΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΚΙΤΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΚΟΛΩΝΑ ΑΡΕΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΑΝΘΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΜΠΑΝΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

ΝΤΑΝΑΒΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ