ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Αιχμές κατά συνδικαλιστών από τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ Μαγνησίας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Διαδηλώνουμε ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική και τα μνημόνια, ενάντια στις τράπεζες θεμάτων και την αξιολόγηση. Η εκπαίδευση βάλλεται την ώρα που τα κενά παραμένουν και η κυβερνητική πολιτική γίνεται  ολοένα και πιο βάρβαρη. Παραμένουμε θεματοφύλακες μιας πολιτικής που προάγει το δημόσιο σχολείο».

Αυτά υπογράμμισαν μιλώντας σήμερα το απόγευμα στους δημοσιογράφους εκπρόσωποι δασκάλων και καθηγητών που μετείχαν  στο πανθεσσαλικό  πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ταχυδρομείου, της Λάρισας.

Ιδιαίτερα αιχμηρός στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Μαγνησίας κ.Σωκράτης  Σαβελίδης, ο οποίος αφού υπογράμμισε ότι ο κόσμος της εκπαίδευσης βιώνει τις πιο οδυνηρές πολιτικές των τελευταίων ετών δε δίστασε να αναφερθεί στην απογοητευτική συμμετοχή στην κινητοποίηση κάνοντας λόγο για εφησυχασμό και ωχαδερφισμό συναδέλφων.

«Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας για τη σημερινή συγκέντρωση, με πρώτους απ’ όλους τους συνδικαλιστές», τόνισε με νόημα.

Το συλλαλητήριο ολοκληρώθηκε με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ