ΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ Σ/Μ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Σ/Μ ΛΑΡΙΣΑ

σουπερ μαρκετΣτην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες στο χώρο του πρώην Σ/Μ Λάρισα στον Τύρναβο ώστε να εγκατασταθεί νέα επιχείρηση επίσης Σούπερ Μάρκετ που αναμένεται σε ένα και πλέον μήνα από σήμερα να ξεκινήσει τη λειτουργία της.

Πολλά ακούγονται για τη νέα αυτή προσπάθεια και για το αν θα λειτουργήσει ως franchiseμεγάλης αλυσίδας του χώρου, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να υπάρχει ξεκάθαρη πληροφόρηση.

Εκείνο όμως που άρχισε να ξεκαθαρίζει είναι η ταυτότητα της επιχείρησης που θα λειτουργήσει το σούπερ μάρκετ.

Βάσει λοιπόν ασφαλών πληροφοριών η εταιρεία που θα λειτουργήσει το Σ/Μ είναι μία μονοπρόσωπη ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία (Ι.Κ.Ε.), η οποία έχει την έδρα της στη Λάρισα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μοναδικός μέτοχος αυτής της εταιρείας είναι μία εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης δια μετοχών, που έχει ως έδρα της τη Λευκωσία στην Κύπρο. Το μετοχικό κεφάλαιο της μονοπρόσωπης ΙΚΕ η οποία σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες θα λειτουργήσει το νέο Σ/Μ στον Τύρναβο είναι 1.000 ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η μονοπρόσωπη ΙΚΕ προσπαθεί να ανοίξει νέα Σ/Μ στη Λάρισα και στον Αμπελώνα σε χώρους που λειτουργούσαν Σ/Μ Λάρισα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ