ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ”

Η γεμάτη αίθουσα του αμφιθεάτρου στο 6ο Λύκειο προχθές Κυριακή “υποχρέωσε” τα μέλη της Ερασιτεχνικής Σκηνής «Ανδρέας Τσατσαρής» να παραμείνουν στο σανίδι για μια μέρα ακόμη… έξτρα παράσταση για την «Ποντικοπαγίδα» μεθαύριο Πέμπτη λόγω προσέλευσης κοινού!

Αν η εξαντλητική κούραση ήταν το αναμενόμενο κόστος λόγω των πολύμηνων προβών, η ικανοποίηση από το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ μεγαλύτερη για τα μέλη της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Σκηνής “Ανδρέας Τσατσαρής”, αφού το δύσκολο εγχείρημα του ανεβάσματος δύο συνεχόμενων έργων, (σε διάστημα μόλις ενάμιση μήνα!), στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Έτσι μετά το θαυμάσιο ξεκίνημα με τους “Κληρονόμους της Καλλιρρόης”, η συνέχεια με την “Ποντικοπαγίδα” υπήρξε εξίσου εντυπωσιακή, καθώς η προσέλευση του κόσμου στην (προκαθορισμένη ως τελευταία) παράσταση της περασμένης Κυριακής, ήταν τόσο μεγάλη, – περίπου 300 θεατές γέμισαν το αμφιθέατρο του 6ου Λυκείου, – που “ανάγκασε” τα μέλη της Σκηνής, να ανακοινώσουν στο τέλος της, πως θα δώσουν μία ακόμη, (οριστικά την τελευταία αυτή τη φορά) παράσταση την ερχόμενη Πέμπτη, 28/5, στις 21:00 στον ίδιο χώρο, για όσους δεν μπόρεσαν να τη δουν.
kosmosΗ σκηνοθεσία είναι της Χρυσούλας Χρήστου, το σκηνικό επιμελήθηκε ο Γιάννης Γεωργιάδης και την μουσική συνέθεσε η Βιργινία Καραγιώργου.
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί της Σκηνής, Σοφία Βαναργιώτη, Μαρία Μπούρμπουλα, Χρήστος Ορκόπουλος, Παναγιώτα Τσιανογιάννη, Γιάννης Τσιάτσιος, Δημήτρης Χασάπης, Κώστας Χατζηστεργίου και Γιάννης Χλόπτσιος.
Να σημειώσουμε πως η τιμή εισιτηρίου είναι 3 ευρώ, ενώ ισχύουν κανονικά οι προσκλήσεις που έχουν δοθεί για τις προηγούμενες παραστάσεις και τέλος χωρίς αντίτιμο μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση οι άνεργοι και τα παιδιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ