ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΣΟΟΥΖΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Σε ανακοίνωση μέσω της οποίας προχωρά σε κατηγορηματική διάψευση του ενδιαφέροντός της για την απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού χαφ Αντρέ Σόουζα, μετά από σχετικά δημοσιεύματα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, προχώρησε σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ,

δημοσιοποιώντας παράλληλα τον ενδιαφέρον της για Ισπανό ποδοσφαιριστή που «κόπηκε» τελικά από τον Άγγελο Αναστασιάδη λόγω ηλικίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: “Η ΠΑΕ ΑΕΛ με κατηγορηματικό τρόπο δηλώνει ότι ο δημοσιοποιηθής, από συγκεκριμένα ΜΜΕ και sites, ποδοσφαιριστής Σόουζα μας είναι παντελώς άγνωστος και ουδέποτε, εφόσον υπάρχει πραγματικά, μας έχει απασχολήσει.

Μας προκαλεί εντύπωση η δημοσιοποίηση ότι, αυτός ο παντελώς άγνωστος ποδοσφαιριστής, αποτελεί μεταγραφικό μας στόχο, ειδικά σήμερα, κατά την άποψή μας, που άλλο θα έπρεπε να είναι το νέο γύρω από τη δραστηριότητα της ΑΕΛ.Η διάψευση γίνεται αυτή τη στιγμή διότι όλο το επιτελείο της ΠΑΕ ΑΕΛ, ιδιοκτήτης, πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος, ευρίσκοντο στην Αθήνα για το επείγον συμβούλιο της Super League.

Την ιδιοκτησία και το τεχνικό επιτελείο απασχόλησε η μεταγραφή ενός Ισπανού αμυντικού μέσου, με πολλές συμμετοχές σε ΠΑΕ που τα τελευταία χρόνια έχουν αγωνιστεί στην Ευρώπη, αλλά κατόπιν απαίτησης του κ. Αναστασιάδη, λόγω της ηλικίας του που είναι 32 ετών και λόγω της πεποίθησης ότι μπορούν να καλύψουν τη θέση οι νεαροί Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Καρατάσιος και οι έμπειροι Ουρτάδο και Λαμπρόπουλος, δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του“.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τον Πορτογάλο αμυντικό χαφ φέρεται να εντόπισε ο ίδιος ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος και εισηγήθηκε τη δοκιμή και απόκτησή του από τη Μπελενένσες, ενώ ρεπορτάζ τοπικής εφημερίδας αλλά και αθλητικού site ήθελαν τον παίκτη να φτάνει σήμερα κιόλας στη Λάρισα για δοκιμή.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Εξάλλου ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ θα αναμετρηθούν σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο στάδιο των «Ζωσιμάδων», καθώς μετά και την απόφαση της αναβολής του πρωταθλήματος της Superleague, οι ομάδες συνεχίζουν τα φιλικά προετοιμασίας με στόχο να κρατηθούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 στις 18:00 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ15

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση νέου ταλαντούχου τερματοφύλακα για την ομάδα Κ15.
Πρόκειται για τον Αλέξη Κοκίτσι (18/1/2002) ο οποίος έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του Πιερικού.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ