ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στις κάλπες προσέρχονται από το πρωί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας προκειμένου να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους για το 2ο Συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το διάστημα 13-16 Οκτωβρίου.

Η εκλογική διαδικασία στη Λάρισα ξεκίνησε χωρίς προβλήματα στις 10.00 το πρωί, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, και θα συνεχισθεί έως τις 20.00, ενώ ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή, με τις κάλπες να παραμένουν ανοιχτές το ίδιο χρονικό διάστημα.

Θυμίζουμε πως στο νομό αναμένεται να αναδειχθούν 56 σύνεδροι, με το Δήμο Λαρισαίων να κρατά τη «μερίδα του λέοντος» με 30 συνέδρους (16 από τον Ανατολικό Τομέα και 14 από το Δυτικό Τομέα της πόλης), ενώ οι υπόλοιποι κατανέμονται ανά δήμο ως εξής: 8 από την Ελασσόνα, 4 από τον Τύρναβο, 4 από τα Φάρσαλα, 1 από τον Αμπελώνα, 2 από το Συκούριο, 5 από το Κιλελέρ, 1 από την Αγιά και ένας σύνεδρος από τη νεολαία.

Σημειώνεται πως τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας όσον αφορά τους Λαρισαίους συνέδρους αναμένεται να ανακοινωθούν επισήμως την ερχόμενη Δευτέρα 3/10, από τη Ν.Ε Λάρισας του κόμματος.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ