«ΑΝΟΙΧΤΕΣ» ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΑΕΛ

Πρόγραμμα ανοιχτών προπονήσεων για τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ καταρτίζει σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώ ανοιχτό για τον κόσμο θα είναι και το φιλικό της ερχόμενης Κυριακής, με την ΑΕΛ λόγω διακοπής πρωταθλήματος να κοντράρεται με την Κ20 του συλλόγου.

Σημειώνεται πως σε προπονητικούς ρυθμούς μπήκε ήδη ο Αναστασόπουλος, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Ντοντό-Καρατάσιος, με τη μοναδική απουσία που καταγράφεται να είναι αυτή του Κόντορ που ζήτησε 3ήμερη άδεια για προσωπικούς λόγους.

Σήμερα οι «βυσσινί» που αγωνίστηκαν με τον Παναιτωλικό είχαν ρεπό, με τους υπόλοιπους να μετέχουν σε οικογενειακό δίτερμα, ενώ αύριο Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο απογευματινή προπόνηση, καθώς το πρωί οι παίκτες θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει γνωστό ότι με τη σύμφωνη γνώμη της τεχνικής ηγεσίας, καταρτίζεται από την επόμενη εβδομάδα πρόγραμμα ανοιχτών προπονήσεων της πρώτης ομάδας, τις οποίες οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθούν ελεύθερα, με τον δέοντα σεβασμό στον χώρο και την διαδικασία.

Πιο συγκεκριμένα, ανοιχτές θα είναι οι απογευματινές προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται Τετάρτη και Πέμπτη, μια εκ των οποίων θα ορίζεται και για την σύντομη επικοινωνία – πριν την έναρξή της – του προπονητή της ομάδας μας, Σάκη Τσιώλη, με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Εξάλλου, κάποιες από τις ανοιχτές προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο AEL FC ARENA.

Τέλος, επισημαίνεται ότι ανοιχτό για τον κόσμο θα είναι το φιλικό παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και την Κ20, όπου κι αν αυτό διεξαχθεί.”

ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Τους δήμους Τυρνάβου, Ελασσόνας και Αγιάς και τα αντίστοιχα σωματεία του Αμπελωνιακού, του Οικονόμου και του Δωτιέα ευχαριστεί με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ για την παραχώρηση των γηπέδων προκειμένου να διεξαχθούν οι επίσημοι αγώνες των ηλικιακών ομάδων της ΑΕΛ.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τους περιφερειακούς δήμους του νομού Λάρισας, τους αρμοδίους φορείς, καθώς και τα γηπεδούχα σωματεία, για την από καρδιάς παραχώρηση των γηπέδων τους, για την διεξαγωγή των επίσημων αγώνων των ηλικιακών μας ομάδων. Ειδικότερα ευχαριστούμε τους δήμους Ελασσόνας, Αγιάς και Τυρνάβου και αντίστοιχα τα σωματεία Οικονόμο Τσαριτσάνης, Δωτιέα Αγιάς και Αμπελωνιακό, που συν τοις άλλοις φροντίζουν να παρέχουν στις ομάδες της ΑΕΛ την καλύτερη δυνατή φιλοξενία. Μέσα από την συγκεκριμένη διαδικασία και με την ελπίδα ότι η αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας θα προχωρήσει σε σχετική αδειοδότηση και άλλων αγωνιστικών χώρων, η ΠΑΕ ΑΕΛ φιλοδοξεί να έρθει σε επαφή με τους φιλάθλους όλων των περιοχών του νομού Λάρισας, αναδεικνύοντας συνολικά την ποδοσφαιρική δυναμική του, καθώς και την διάθεσή της να την αξιοποιήσει στο έπακρο, σε κορυφαίο επαγγελματικό επίπεδο.

Με την ευκαιρία, η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί και την ΠΑΕ Παναιτωλικός τόσο για την άρτια φιλοξενία της αποστολής της ομάδας Κ20 στο Αθλητικό Κέντρο EMILEON, όσο και της πρώτης ομάδας μας στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Αυτονόητη είναι φυσικά η δέσμευσή μας για ανταπόδοση στους αντίστοιχους αγώνες του 2ου γύρου.”

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ