ΕΧΑΣΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΟΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η ΑΕΛ

Σε έναν κάκιστο και παγωμένο αγωνιστικό χώρο και σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις η ΑΕΛ δεν κατάφερε να διευρύνει τις νίκες της γνωρίζοντας την ήττα από τον Πλατανιά στο γήπεδο των «Περιβολίων» με σκορ 3-2, σε ένα παιχνίδι με δραματικό φινάλε.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς ενδιαφέρον ο Πλατανιάς ευτύχησε να προηγηθεί στην εκπνοή του, καθώς στο 45’ μετά από γύρισμα του Αποστολόπουλου στο ύψος του πέναλτι, ο Μουνάφο νίκησε τον Ξενοδόχοβ γράφοντας με πλασέ το 1-0 για την ομάδα του, ενώ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα για την ομάδα τους!

Στο 54’ και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιορέντε από δεξιά, ο Πριντέτα εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Ξενοδόχοβ πετυχαίνοντας με κεφαλιά το 2-0.

Η ΑΕΛ «ξαναμπήκε» στο παιχνίδι 4’ λεπτά αργότερα, όταν στο 58’ ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε χέρι του Μπανανά εντός  περιοχής σε προσπάθεια του Ικάουνιεκς και ο Ναζλίδης δεν αστόχησε μειώνοντας σε 2-1.

Το παιχνίδι ωστόσο τελείωσε ουσιαστικά στο 76’ όταν η εξαιρετική πάσα του Ντεβέσα βρήκε το Μανούσο, που αποφεύγοντας την άμυνα πλάσαρε εύστοχα τον Ξενοδόχοβ σημειώνοντας το 3-1, ενώ η ΑΕΛ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις σε 3-2, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Κουτσιανικούλη από αριστερά, ο Ναζλίδης έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Σωτηρίου!

Το τελικό αποτέλεσμα μάλλον αδικεί τους «βυσσινί» αφού άργησαν να ξυπνήσουν και  πλήρωσαν για μια ακόμη φορά τα λάθη τους, ωστόσο ίσως θα μπορούσαν τελικά να φύγουν παίρνοντας κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Πριντέτα, Κάργας, Αποστολόπουλος, Μενδρινός (70′ Ντεβέσα), Μουνάφο, Μπανανά, Γιορέντε (84′ Ντίνας), Μανούσος (89′ Γουνδουλάκης), Σίγκνεβιτς

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Φατιόν, Τίκο (75′ Κουτσιανικούλης), Φάρκας, Ποτουρίδης (46′ Ικαούνιεκς), Μασαλέσα, Κόντορ, Γκαγιέχο, Κάπος, Ναζλίδης, Ντέλετιτς (85′ Αναστασόπουλος).

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ