ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Η ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ!

Νέα δείγματα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο αλλά και του ταλέντου τους έδωσαν για μια ακόμη φορά οι αθλήτριες του Γ. Σ «ΝΙΚΗ» Λάρισας, καθώς σημείωσαν νέες διακρίσεις συμμετέχοντας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα παγκορασίδων της Θεσσαλονίκης.

Οι λιλιπούτειες αθλήτριες του συλλόγου ξεδίπλωσαν το σπάνιο ταλέντο τους στο ταπί της αίθουσας «Ι. Μελισσανίδης», όπου το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι διασυλλογικοί αγώνες Παγκορασίδων που διοργάνωσε η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο, με τη Νίκη Λάρισας να κατακτά 5 συνολικά μετάλλια, επιστρέφοντας με την 6η θέση στο σύνθετο ομαδικό και καλά πλασαρίσματα στις αποσκευές της!

Σε ανακοίνωσή του ο Γ.Σ Νίκη Λάρισας επισημαίνει τα εξής:

Συγχαρητήρια για τον εξαίρετο αγώνα όλων των αθλητριών που με την εμφάνισή τους απέδειξαν την ανταγωνιστικότητά και τις δυνατότητές τους  επιβεβαιώνοντας την δυναμική του συλλόγου σε πανελλήνιο επίπεδο.

Οι αθλήτριες Κανιούρα Αγγελική, Κιούση Μαγδαληνή, Μυλωνά Άννα-Μαρία, Βαλάση Αγγελική,Γκιόλβα Χριστίνα, Νάτση Σταυριέλα,Καρατσουλιά Αγάπη, Καπλάνη Περσεφόνη, Ευσταθίου Παρασκευή, Κατσανούλη Ελευθερία και Κατσαρού Ευθυμία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό φέρνοντας το σύλλογο στην 6η θέση στο σύνθετο ομαδικό ενώ στην πρώτη 15άδα της κατάταξης στο σύνθετο ατομικό 6 από τις 15 αθλήτριες ήταν του συλλόγου μας!

 Αναλυτικά: Κανιούρα 1η, Κιούση 4η,Μυλωνά 9η, Καπλάνη 12η, Καρατσουλιά 14η και Γκιόλβα 15η

Ωστόσο οι αθλήτριες πέρα από το σύνθετο ατομικό έφεραν μετάλλια και πλασαρίσματα στις 8άδες και ανά όργανο:

Πρόγραμμα Χωρίς Όργανο

Μυλωνά 1η, Κανιούρα 2η,Καρατσουλιά 6η, Κιούση 7η

Πρόγραμμα με Σχοινάκι

Κιούση 2η, Κανιουρα 6η, Καρατσουλιά 8η

Πρόγραμμα με στεφάνι

Κανιούρα 1η, Μυλωνά 8η

Πρόγραμμα με Μπάλα

Κιούση 1η , Κανιούρα 5η

Αξίζει να σημειωθεί πως στους αγώνες έλαβαν μέρος συνολικά 90 αθλήτριες (44 στην υποκατηγορία Δ1 και 46 στην υποκατηγορία Δ2), που έζησαν μία όμορφη αγωνιστική εμπειρία και κέρδισαν το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων, σε ένα δυνατό τεστ ενόψει του αγώνα πρόκρισης που θα γίνει αρχές Ιουνίου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ